Criteriul National

Cele mai eficiente plante în detoxifierea organismului

Cele mai eficiente plante în detoxifierea organismului
februarie 15
15:15 2018

Există o mulțime de factori și obiceiuri alimentare care contribuie la acumularea de toxine în organism, printre care alimentele procesate, fumatul, alcoolul, la care se adaugă poluarea, sedentarismul și obezitatea. La fiecare început de sezon, dar mai ales primăvara, este indicat să facem câte o cură de detoxifiere pentru a elimina kilogramele în plus, dacă e necesar, sau pentru a crește imunitatea organismului.

Acesta este și rolul principal al detoxifierii, de a întări sistemul imunitar. Pe lângă acest beneficiu, curele de detoxifiere ajută la reglarea tranzitului intestinal și îmbunătățirea metabolismului. Dacă vă întrebați cum și cu ce se poate face o cură de detoxifiere, puteți să luați în calcul mai multe opțiuni. Plafarurile și magazinele online pun la dispoziție o gamă variată de produse de detoxifiere, multe dintre aceste produse având în compoziție una sau mai multe plante cu puternic efect detoxifiant.  

Deosebit de benefice s-au dovedit a fi suplimentele alimentare care au în compoziție Aloe Ferox, o plantă originară din Africa, recunoscută pentru proprietățile sale puternice de curățare a colonului și de vindecare sau ameliorare a sindromului de colon iritabil. Experimentele realizate de-a lungul timpului au demonstrat că Aloe Ferox stimulează creșterea limfocitelor (cu rol important în mecanismele de apărare). În plus, sucul de Aloe Ferox are proprietăți antiinflamatoare, antivirale și antibacteriene, prin urmare, odată cu detoxifierea organismului, vă puteți ameliora anumite probleme de sănătate.

O plantă eficientă și des utilizată în curele de detoxifiere este Aloe Vera, care conține o fibră solubilă, numită glucomannan, cu efecte antivirale și imunostimulatoare. Suplimentele alimentare pe bază de Aloe Vera contribuie la eliminarea și reglarea nivelului de toxine microbiene și a toxicității intestinale. În plus, ajută organismul să-și producă singur sursele de bacterii benefice. Produsele naturiste pe bază de Aloe Vera au efecte pozitive asupra ficatului, digestiei și a energiei scăzute din corp.

Cea mai simplă și accesibilă modalitate de detoxifiere a organismului sunt ceaiurile din plante. Un efect puternic de detoxifiere îl au păpădia, codițele de cireș, armurariul, rădăcina de lemn dulce și urzica. De pe lista plantelor cu efect detoxifiant nu poate fi omis ceaiul verde.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro