Criteriul National

Cele mai frumoase costume de serbare pentru copii ortodocsi de rit vechi

Cele mai frumoase costume de serbare pentru copii ortodocsi de rit vechi
ianuarie 03
15:49 2018

Daca ortodocsii de rit nou tocmai au inceput serviciul dupa Sarbatorile de iarna, pentru cei din Republica Moldova abia acum incepe cea mai frumoasa perioada din an. Si cum serbarile sunt in toi, iar copii deja si-au invatat poezioara, tot ce mai ramane de facut este sa ii gasesti copilului tau cel mai bun costum pentru serbare.

Vedetele acestei perioade sunt, cum altfel, Mos Craciun si sotia sa, batrani blanzi si buni, care au grija ca toti copiii sa primeasca cadourile cuvenite. De aceea, nu este nimic ai potrivit in aceasta perioada a anului pentru o fetita de cativa anisori decat un cadou din parte parintilor reprezentat de un costum craciunita si unul de Mos Craciun.

Astfel, cea mica, costumata ghidus, intr-un elegant outfit bicolor, rosu si alb, il va putea astepta emotionata pe Mosul cel Bun, care ii va aduce ceea ce l-a rugat in scrisorica de acum cateva saptamani, iar mai apoi, imbracata intr-un frumos costum popular tarancuta o sa poata chiar sa ii sorcoveasca pe cei apropiati, inclusiv sa cante colinde la cumpana dintre ani.

Mai mult, ca supriza sa fie completa, si tatal poate opta pentru un costum Mos Craciun, astfel incat, in ajunul Craciunului cea mica sa fie convinsa ca exista.

Succesul unui costum de deghizare bine ales, indiferent ca va fi imbracat la o serbare de gradinita, la un carnaval pentru copii sau pur si simplu acasa, consta in primul rand in a alege din mai multe variante pe aceea pe care copilul si-o doreste cel mai mult.

Preturile convenabile, calitatea deosebita a hainutelor speciale din oferta KidStyle au facut aceste costumase pentru prichindei deja renumite nu doar in Romania, ci si in strainatate, de aceea reprezinta o buna solutie pentru cei care vor sa achizitioneze online asemenea outfit-uri de poveste pentru copiii lor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu