Criteriul National

Cele mai frumoase costume de serbare pentru copii ortodocsi de rit vechi

Cele mai frumoase costume de serbare pentru copii ortodocsi de rit vechi
ianuarie 03
15:49 2018

Daca ortodocsii de rit nou tocmai au inceput serviciul dupa Sarbatorile de iarna, pentru cei din Republica Moldova abia acum incepe cea mai frumoasa perioada din an. Si cum serbarile sunt in toi, iar copii deja si-au invatat poezioara, tot ce mai ramane de facut este sa ii gasesti copilului tau cel mai bun costum pentru serbare.

Vedetele acestei perioade sunt, cum altfel, Mos Craciun si sotia sa, batrani blanzi si buni, care au grija ca toti copiii sa primeasca cadourile cuvenite. De aceea, nu este nimic ai potrivit in aceasta perioada a anului pentru o fetita de cativa anisori decat un cadou din parte parintilor reprezentat de un costum craciunita si unul de Mos Craciun.

Astfel, cea mica, costumata ghidus, intr-un elegant outfit bicolor, rosu si alb, il va putea astepta emotionata pe Mosul cel Bun, care ii va aduce ceea ce l-a rugat in scrisorica de acum cateva saptamani, iar mai apoi, imbracata intr-un frumos costum popular tarancuta o sa poata chiar sa ii sorcoveasca pe cei apropiati, inclusiv sa cante colinde la cumpana dintre ani.

Mai mult, ca supriza sa fie completa, si tatal poate opta pentru un costum Mos Craciun, astfel incat, in ajunul Craciunului cea mica sa fie convinsa ca exista.

Succesul unui costum de deghizare bine ales, indiferent ca va fi imbracat la o serbare de gradinita, la un carnaval pentru copii sau pur si simplu acasa, consta in primul rand in a alege din mai multe variante pe aceea pe care copilul si-o doreste cel mai mult.

Preturile convenabile, calitatea deosebita a hainutelor speciale din oferta KidStyle au facut aceste costumase pentru prichindei deja renumite nu doar in Romania, ci si in strainatate, de aceea reprezinta o buna solutie pentru cei care vor sa achizitioneze online asemenea outfit-uri de poveste pentru copiii lor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul