Criteriul National

Cele mai măgulitoare tipuri de pantaloni scurți pentru fiecare formă de corp

Cele mai măgulitoare tipuri de pantaloni scurți pentru fiecare formă de corp
august 10
19:05 2021

În acest moment al vieții tale probabil ai găsit cel puțin o pereche de blugi care arată absolut uimitor pe tine. Dar, din păcate, pantalonii scurți sunt cu totul altceva. Deoarece nu oferă o acoperire atât de mare ca pantalonii, poate fi mai dificil să îi găsești pe cele care îți scot în evidență cele mai bune caracteristici (și să le minimizeze pe cele mai puțin decât ideale).

Din fericire, suntem aici pentru a te ajuta. De la pantaloni scurți în formă de A, pantaloni scurți cu talie înaltă și pantaloni scurți imprimați, îți aducem cea mai bună potrivire pentru corpul tău. Deci, să aflăm ce pantaloni scurți sunt potriviți pentru forma corpului tău.

Formă de pară – triunghi

Femeile cu forma de pară a corpului au cea mai mare parte a greutății concentrate în partea inferioară. Deci, cel mai bine este să alegi pantaloni scurți skinny, care să uniformizeze corpul și să îți facă picioarele să pară mai lungi. Dacă ești în căutarea unor pantaloni scurți din denim, alege decupaje cu buzunare expuse care să ofere o acoperire perfectă a coapselor.

 

PANTALONI SCURȚI NIKE emag.ro


https://www.youtube.com/watch?v=9M_Ai9httcQ&ab_channel=eMAG


Cea mai bună alegere: pantaloni scurți cu talie înaltă, pantaloni scurți de culoare închisă

Cea mai proastă alegere: pantaloni scurți cu dungi orizontale

Forma V – triunghi inversat

Femeile cu această formă de corp au umeri care sunt relativ mai lați decât șoldurile. Astfel, ar trebui să opteze pentru pantaloni scurți care tind să uniformizeze proporțiile corpului. Dungile orizontale pot fi cel mai bun pariu pentru crearea unei iluzii de șolduri mai largi. Aceste pantaloni scurți arată cel mai măgulitor atunci când sunt în echipă cu un top strâmt.

Cea mai bună alegere: pantaloni scurți largi, pantaloni scurți cu dungi orizontale

Cea mai proastă alegere: pantaloni scurți skinny

Formă de clepsidră

Dacă umerii și șoldurile sunt proporționale și ai o talie îngustă, atunci ai un corp în formă de clepsidră. Pantaloni scurți drepți îți vor face picioarele să arate mai lungi și subțiri. De asemenea, pantalonii scurți de lungime medie și până la genunchi ți-ar oferi un aspect echilibrat. Când vine vorba de pantaloni scurți din denim, alege pantaloni scurți skinny și arată-ți curbele.

Cea mai bună alegere:  toate tipurile de pantaloni scurți sunt potrivite, de recomandat sunt pantalonii scurți din piele

Formă dreptunghiulară

Fetele cu mai puține curbe și o proporție similară a părții superioare și inferioare a corpului se încadrează în această categorie. Trebuie să creezi o iluzie de clepsidră, așa că îndrăznește să alegi pantaloni scurți super fit, care pot crea iluzia că ai o talie mică. Alege pantaloni scurți plisați care pot adăuga volum corpului inferior.

Cea mai bună alegere:  pantaloni scurți cu talie înaltă, pantaloni scurți plisați, pantaloni scurți în formă de A

Cea mai proastă alegere: pantaloni scurți cu talie joasă, pantaloni scurți cu dungi verticale, pantaloni scurți în carouri

Formă ovală

Dacă linia taliei este mai largă decât umerii tăi, pe scurt nu există linia taliei definită și dacă ai un bust mare, atunci încearcă pantaloni scurți de tip bermude care să-ți facă coapsele să arate mai subțiri. De asemenea, dacă te simți confortabil cu pantaloni mai scurți decât în mod normal, îi poți încerca cu siguranță.

Cea mai bună alegere:  pantaloni scurți mijlocii, pantaloni scurți bermude

Cea mai proastă alegere: pantaloni scurți plisați, pantaloni scurți cu straturi.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul