Criteriul National

Cele mai moderne sobe pe lemne ale zilelor noastre: modele sudeze sau norvegiene

Cele mai moderne sobe pe lemne ale zilelor noastre: modele sudeze sau norvegiene
septembrie 29
13:46 2022

 

Clasicele sobe pe lemne au fost inlocuite astazi de modele premium, de ultima generatie, cu un design inovator. Modelele suedeze si norvegiene sunt in topul tendintelor din 2022 si, dincolo de performanta lor de ordin practic, reusesc sa reinveteze orice spatiu din punct de vedere al design-ului.

Asigura armonia in fiecare incapere de locuit unde sunt montate si reprezinta un sistem de incalzire eficient si sigur. Afla mai multe despre sobele pe lemne din noua generatie, care transforma constructiile  in adevarate camine.

 

Cos de fum cu diametru mai mic, costuri mai mici pentru montaj

Din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru sobele pe lemne, in detrimentul semineelor, din acest considerent: diametrul interior al costurilor de fum este mult mai mic, iar pretul executiei scade, astfel, semnificativ. Costurile sunt mai mici atat pentru executia lucrarii, cat si pentru cumpararea tuturor partilor componente pentru sistemul de incalzire. Nu te gandi la sobele clasice, de pe vremea bunicilor nostri: astazi sobele pe lemne ultra-moderne inlocuiesc cu brio semineele, pentru ca au si un design cu totul si cu totul deosebit. Chiar si pe timpul verii te poti bucura de farmecul real al unei sobe pe lemne decorative.

 

O soba pe lemne suedeza sau norvegiana, un design exclusivist

Daca vrei sa creezi in locuinta ta un mediu imbietor, relaxant, cald, placut, familial, reconfortant si cosy, atunci ai gasit solutia. Vei reusi sa pui in scena un decor intim, in care sa te retragi dupa o zi obositoare la job, dar si un cadru ideal pentru socializare la gura sobei. Sobele norvegiene si suedeze au un farmec cu totul si cu totul aparte, care impaca ideea de functionalitate cu avantajele de ordin estetic. Cum s-ar spune, „imbina utilul cu placutul”, creeaza o atmosfera primitoare si amplifica ideea de spatiu intim. Datorita modului in care arata si sunt construite, creeaza vibe-ul necesar pentru relaxarea in  intreaga zi.

 

O soba pe lemne, caldura si costuri mai mici pentru incalzire

Mai ales in contextul scumpirilor care se anunta, merita sa iei in considerare solutii alternative pentru a asigura nivelul optim de confort termic in locuinta ta. Instalarea unei sobe pe lemne este o idee excelenta, pentru ca va creste valoarea termica din cadrul casei tale. Astfel, te vei putea bucura de ierni mai blande, in compania unei sobe care iti ofera caldura, intimitate, confort si cadrul ideal pentru socializarea cu ceilalti membri ai familiei tale sau cu prietenii. De exemplu, randamentul unei sobe norvegiene poate ajunge si la peste 80%, pentru o suprafata de incalzire de 40 – 90 de metri patrati. Profita de avantaje!

 

La Seminee-Expert.ro gasesti nu doar seminee, ci si sobe pe lemne de calitate premium

Nu doar seminee vand cei de la Seminee-Expert.ro, ci si sobe pe lemne norvegiene, suedeze, din fonta sau metalice, din otel. Aceasta firma reprezinta un reper de calitate in domeniul sistemelor de incalzire.

De mai bine de 20 de ani activeaza pe piata din Romania, aici unde a crescut standardele de calitate in ceea ce priveste produsele, dar si in ceea ce priveste montajul sistemelor. Pe langa sistemele de incalzire de top pe care le pune la comercializare, asigura montaj si proceduri de intretinere. Mentenanta este asigurata pe toata perioada garantiei, care variaza intre 2 si 30 de ani, in functie de sistemul de incalzire.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Florin F

Florin F

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul