Criteriul National

Cele mai populare pariuri pe cornere

Cele mai populare pariuri pe cornere
septembrie 08
19:19 2020

Pariurile pe cornere au devenit tot mai populare în ultimul timp în rândul pariorilor. Din acest motiv, agențiile de pariuri au început să introducă acest tip de pariu atât pentru meciuri foarte importante, cât și pentru meciurile basic. Tipurile de pariuri pe cornere sunt foarte variate. Poți paria pe echipa cu cele mai multe cornere, iar în caz de egalitate ți se rambursează pariul. De asemenea, poți paria și pe numărul total de cornere dintr-un meci, unde ai o linie de mijloc, de exemplu 8,5 cornere, iar tu va trebui să pariezi pe număr de cornere mai mare sau mai mic decât linia de referință.

Există și la pariurile pe cornere handicapuri, atât europene cât și handicapuri asiatice. Ai posibilitatea și pe a paria dacă totalul de cornere dintr-un meci va fi un număr par sau impar. Posibilitatea de a paria pe numărul total de cornere dintr-o repriză este și ea existentă. Dacă te simți norocos și inspirat poți miza pe care echipă va avea primul sau ultimul corner. Îți poți seta și un număr de cornere la care va ajunge prima echipă. În cazul pariurilor live, poți opta pentru varianta de mizare, pe care dintre echipe va avea următorul corner.

Cele mai profitabile pariuri pe cornere

Pariurile pe cornere cele mai profitabile sunt cele pe total cornere, ce echipă va avea cele mai multe cornere și handicapurile, atât cele asiatice cât și cele europene. Dacă vorbim despre un număr par sau impar de cornere, ce echipă va avea primul sau ultimul corner, deja șansele se bazează doar pe noroc și nu pe o analiză a meciului. Un lucru știut de majoritatea pariorilor profesioniști este că, în majoritatea cazurilor, cele mai multe cornere sunt în repriza a doua a meciului. O variantă de a prinde cote mari, dar care este și riscantă, este să apelezi la pariurile live și să plasezi pariuri pe cornere în ultimele minute, deoarece atunci sunt cele mai mari cote la pariurile pe cornere.

După anumite statistici făcute de analiști în sport, s-a concluzionat că cele mai multe cornere, apar atunci când echipa care este mai puternică este condusă. În general, cea din urmă dorește să atace constant și să pună puțină presiune pe adversar, astfel că jocul se va concentra mai mult pe o singură poartă. De aici poți trage concluzia că vor exista multe lovituri către poartă, care ori prin direcția greșită, ori prin blocarea centrărilor se vor transforma în cornere.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Claudiu

Claudiu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul