Criteriul National

Cele mai populare tipuri de finisaje: pardoselile elicopterizate si poliuretanice

Cele mai populare tipuri de finisaje: pardoselile elicopterizate si poliuretanice
octombrie 09
21:37 2020

Cu un rol extrem de important in finalizarea unei constructii, pardoselile moderne tin pasul cu evolutiile din domeniul tehnic si fac fata cu brio solicitarilor din spatiile in care sunt amplasate.

Cele mai cautate sunt pardoselile poliuretanice si asa-numitele pardoseli elicopterizate, care se remarca prin proprietatile lor speciale, si corespund celor mai exigente asteptari. Descopera ce avantaje prezinta fiecare categorie de suprafete si cine sunt expertii care te pot ajuta cu executia impecabila a acestor tipuri de pardoseli.

 

Avantajele pardoselilor din beton elicopterizat

Pardoselile elicopterizate din beton sunt intalnite, preponderent, in spatiile cu trafic greu, cum ar fi halele industriale, depozitele, parcarile auto sau centrele comerciale. Se remarca la capitolul rezistenta, pentru ca fac fata cu brio solicitarilor mecanice, factorilor chimici sau climaterici, fara a prezenta uzuri. Aceste suprafete sunt alcatuite dintr-un strat de beton, peste care se aplica ciment, cuartz, minerale si inclusiv pigmenti de culoare, acolo unde sunt necesare finisaje personalizate. Iata ce alte avantaje mai asigura:

 • o lunga durata de utilizare, datorata gradului ridicat de rezistenta la factorii externi;
 • punere rapida in opera, aplicabilitate usoara, indiferent de spatiu si destinatia lui;
 • versatilitate in design, posibilitatea de a opta pentru o culoare personalizata;
 • functionalitate sporita, datorata suprafetelor perfect netede si omogene;
 • rezistenta sporita la sarcini foarte grele si la actiunea substantelor chimice.

 

Cu ce beneficii vin la pachet pardoselile poliuretanice

Cel mai mare avantaj al acestor pardoseli este elasticitatea. Acolo unde exista temperaturi foarte scazute  se integreaza perfect, intrucat fac fata cu brio factorilor externi. Se preteaza chiar si pentru spatiile unde temperatura ajunge la -30 de grade Celsius si sunt frecvent intalnite in cladiri din industria alimentara. La fel de comune sunt si in cadrul parcarilor auto supraetajate, datorita proprietatilor de impermeabilitate. Pardoselile poliuretanice se aplica sub forma lichida si vin la pachet cu o multutudine de beneficii. Iata:

 • au o durata de viata indelungata, ce ajunge si pana la 50 de ani;
 • se curata usor, pentru ca nu prezinta imbinari sau rosturi;
 • nu favorizeaza acumularea prafului si sunt foarte stabile;
 • se utilizeaza atat la interior, cat si la exterior, in functie de utilitatea spatiului;
 • reparatiile se pot face la nivelul zonei afectate, nu trebuie schimbata intreaga suprafata;
 • ofera foarte multe posibilitati de personalizare, printr-o gama larga de culori si grosimi de strat;
 • au un spectru foarte larg de aplicabilitate, de la vestiare si cabine de dus, la parcari si depozite.

 

 

Pardoseli-Industriale.ro, expert in executia de pardoseli poliuretanice si elicopterizate

Atunci cand vine vorba de pardoseli, Pardoseli-Industriale.ro este solutia numarul 1. Cu o experienta vasta in acest segment de piata, Pardoseli-Industriale.ro este un reper in privinta calitatii si a profesionalismului. Toate lucrarile de pardoseli pe care le executa au la baza cele mai bune materiale, de ultima generatie. Raspunde la cele mai exigente asteptari si ofera servicii de calitate garantata.

Colaboreaza cu profesionistii de la Pardoseli-Industriale.ro, atat pentru pardoseli poliuretanice, cat si pentru cele din beton elicopterizat si vei vedea rezultatele unei executii impecabile. In plus, tot aceasta echipa se ocupa si de pardoseli din PVC, epoxidice, antistatice, decorative, cu cuart. Daca ai nevoie de consultanta, specialistii iti vor oferi sprijinul, ca sa gasesti cea mai buna solutie pentru nevoile spatiului pe care il finisezi. Solutiile celor de la Pardoseli-Industriale.ro sunt intotdeauna personalizate, adecvate necesitatilor. Merita sa ii ai aproape!

 

Date de contact:

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul