Criteriul National

Cele mai reusite petreceri de nunta alaturi de formatia Grand Music Events

Cele mai reusite petreceri de nunta alaturi de formatia Grand Music Events
februarie 24
17:56 2020

Nunta este fara doar si poate un eveniment special in primul rand pentru miri si familiile acestora, dar si pentru invitatii care aleg sa fie prezenti la acest eveniment. Dincolo de emotiile traite in fata ofiterului de la starea civila si in fata altarului la ceremonia religioasa, toata lumea abia asteapta sa se distreze toata noaptea la petrecerea de nunta.

Daca iti doresti o petrecere cu adevarat reusita si care sa nu fie nicidecum terna si plictisitoare, atunci o formatie nunta Bucuresti precum Grand Music Events este alegerea ideala. Muzica da tonul oricarei petreceri si este elementul care atrage lumea la dans.

Grand Music Events ajunge la inimile tuturor invitatilor

Genurile muzicale preferate de miri pot sa fie pe placul unora dintre invitati, dar cu siguranta nu pe placul tuturor. In consecinta, atunci cand vrei sa te asiguri de faptul ca cei mai multi dintre invitati se vor distra si vor dansa la nunta ta este indicat sa apelezi la serviciile unei formatii de nunta care dispune de un repertoriu muzical variat si extrem de bogat.

Grand Music Events iti poate pune la dispozitie melodii din repertoriu international, dar si melodii din repertoriu national. De asemenea, genurile muzicale sunt foarte variate si te vei putea distrat alaturi de invitati pe foarte multe stiluri muzicale. In acest fel vei ajunge la inimile tuturor invitatilor prezenti la nunta ta.

Toate melodiile interpretate de aceasta formatie nunta Bucuresti sunt 100% live si sunt acompaniate de coregrafii si spectacole de lumini. Cu astfel de atmosfera este greu ca cineva dintre invitati sa nu se ridice de pe scaun si sa nu fie prezent in mijlocul ringului de dans.

Muzica de calitate exceptionala

Cea mai buna carte de vizita pentru orice formatie nunta Bucuresti o reprezinta clientii care au apelat la serviciile respectivei formatii si care recomanda si altora serviciile prestate de formatia de muzica respectiva.

Grand Music Events se bucura de o reputatie excelenta in randul clientilor care au ales aceasta formatie nunta Bucuresti pentru nunta lor. Recenziile foarte bune se datoreaza prestatiei muzicale de exceptie oferite la fiecare petrecere, profesionalismului de care dau dovada membrii acestei formatii, creativitatii muzicale, dar si atmosferei create pe durata petrecerii.

Atat solistii, cat si instrumentistii care fac parte din formatia Grand Music Events sunt extrem de talentati si de pasionati de ceea ce fac, iar studiile efectuate la diferite scoli de muzica de renume contribuie la calitatea exceptionala a serviciilor muzicale oferite de aceasta formatie nunta Bucuresti.

Grand Music Events – o formatie nunta Bucuresti pentru bugetul tau

Pentru ca fiecare nunta este organizata diferit si pentru ca fiecare astfel de eveniment are un anumit buget, la Grand Music Events ne adresam fiecarui client in parte cu oferte de pachete de servicii personalizate in functie de nevoile clientului.

Astfel, clientul se poate bucura de reusita unei petreceri de nunta si in acelasi timp se poate incadra in bugetul alocat pentru aceste servicii. Alege cea mai buna formatie nunta Bucuresti pentru petrecerea de nunta. Pentru mai multe detalii si informatii acceseaza website-ul formatiei, www.grand-music.ro.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul