Criteriul National

Cele mai sigure curse cu un transport aeroport Barlad

iunie 21
11:30 2021

Cele mai sigure curse cu un transport aeroport Barlad 

AutoVip este o agentie de turism care iti asigura un transport aeroport din mai multe localitati. Transfer de la Barlad la aeroportul Otopeni – Henri Coanda dus sau intors, in functie de ce aveti nevoie. Veti merge in cele mai bune conditii de siguranta si confort. Va puteti rezerva un loc foarte usor, trebuie doar sa accesati site-ul nostru AutoVip si sa demarati o rezervare. Cursele transport aeroport Barlad sunt dese si ele sunt planificate astfel incat pasagerii sa ajunga in timp util la aeroport. Noi va garantam cele mai bune servicii. Noi vom satisface toate preferintele si cerintele clientilor nostrii. Detinem autovehicule de ultima generatie ca drumul care va fi parcurs alaturi de noi sa fie unul relaxant si placut. 

Utilitatea autovehiculelor

Am investit foarte mult in confortul clientilor si autovehiculele de care ne folosim sunt de ultima generatie. Cu astfel de autovehicule va putem garanta servicii de o buna calitate. Va recomandam sa va rezervati din timp biletele, pentru ca acestea dispar destul de repede si nu veti mai putea lua parte la cursa de care aveti nevoie. Autovehiculele sunt noi, uzura lor fiind insesizabila, aceste autovehicule au controale periodice si sunt constant dezinfectate. Autovehiculele au aer conditionat, clientii vor fi in acelasi numar cu scaunele aflate in acel vehicul. Vor exista si opriri limitate daca este necesar. Este cel mai potrivit si cel mai sigur transport aeroport Barlad. Veti avea parte de cele mai bune servicii si drumul va fi o placere pana la Barlad. Cursele noastre au mai multe destinatii si puteti alege destinatia care vi se potriveste. Va propun sa incercati sa luat in calcul si aceasta metoda de transport pana la aeroport si chiar si inapoi.

Nu veti regreta alegerea facuta si distanta parcursa va fi foarte rapida. Veti ajunge la aeroport in timp util. Va fi un transport aeroport Barlad exact asa cum v-ati imaginat. Cu siguranta veti mai apela la serviciile si la rapiditatea noastra de a va rezerva un bilet pentru cursa aleasa. Va fi o placere sa colaboram impreuna cu dumneavoastra. 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul