Criteriul National

Centralele Liepsnele, calitate garantată!

Centralele Liepsnele, calitate garantată!
iulie 26
09:46 2018

Când avem de luat o decizie atât de importantă și însemnată pentru viitorul nostru, firește că ne vine foarte greu. Cu o simplă căutare Google pentru „moduri de a-ți încălzi locuința” găsim foarte multe soluții, fiecare cu propriile beneficii și dezavantaje. Începem să cântărim toate posibilitățile, să punem în balanță beneficiile și dezavantajele pentru a putea lua cea mai bună decizie.

Orice persoană care se pregătește pentru acest pas mare și care a făcut suficientă muncă de informare poate spune că dacă vrei să ai parte de ierni călduroase și să faci și economii însemnate, atunci ar trebui să alegi centrale pe lemne.

De ce Liepsnele?

Cum și alegerea de până acum a fost dificilă, la fel va fi și cea de acum înainte. Chiar dacă ne-am decis că un cazan pe lemne ar fi cea mai bună soluție, rămânem să ne decidem acum la ce producători apelăm pentru a nu ne fi înșelate așteptările.

Liepsnele este un importator unic în România, importator care le pune la dispoziția clienților centrale bine făcute, de calitate, cu garanție de 25 ani și care aduce ceva inovativ pe piața românească.

Centralele Liepsnele au fost special concepute pentru economisirea de combustibil. Cu alte cuvinte, să ardem cât mai puțin combustibil și să obținem cât mai multă căldură.

Pentru a putea realiza asta, centralele Liepsnele vin cu principiul de ardere de tip lumânare. Ca să explicăm acest lucru pe înțelesul tuturor, ar trebui să vă imaginați o lumânare. O ținem în mână și o aprindem. Partea de jos a lumânării va fi rece, pentru că noi putem să o ținem în mână, iar partea de sus va arde treptat. La fel se întâmplă și într-un cazan Liepsnele. Lemnele ard pe rând și astfel putem face economii foarte mari în ceea ce privește combustibilul.

Cât de mulțumiți sunt clienții?

De cele mai multe ori, atunci când luăm o astfel de decizie, trebuie să ne interesăm și de părerile clienților. Acestea pot conta cel mai mult. Să vedem ce spun câțiva clienți fideli care folosesc Centrale Liepsnele de câțiva ani!

„La început mi-a fost foarte greu să iau o decizie. Am tot apelat în stânga și în dreapta la sfaturi, îi rugam pe toții instalatorii să-mi dea o părere, dar, bineînțeles, toți aveau o părere diferită așa că mai tare m-au încurcat. Am făcut într-o iarnă o vizită la un fost coleg de liceu și am observat cât de cald și de bine era în casă. M-a dus să văd centrala pe care o are și atunci am știut că vreau și eu una exact la fel.”

„Instalatorul meu mi-a recomandat centrale Liepsnele. Cuvintele lui au fost: dacă vrei ceva bun și de calitate atunci asta trebuie să alegi. Și l-am crezut pe cuvânt. Sunt foarte mulțumit de centrala mea și a funcționat până acum fără probleme.”

„Iarna se cheltuie foarte mulți bani pe încălzire, totdeauna am avut problema asta. Prima dată am stat la bloc și știu că întreținerea era foarte scumpă. Când m-am mutat la casă am sperat că va deveni mai convenabilă. Și chiar e, dar doar datorită centralei de la Liepsnele.”

Așadar, dacă vrei să ai parte de ierni călduroase la cele mai mici costuri, atunci apelează la Centralele Liepsnele!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul