Criteriul National

Charmuri argint la foarte mare cautare

februarie 12
00:47 2021

Charmuri argint la foarte mare cautare

 

Charmurile din argint sunt noile accesorii in voga pentru cele care sunt in cautare de stil si de originalitate. Sunt cele care iti permit sa iti personalizezi bijuteriile si sai dai frau liber creativitatii si imaginatiei. 

Charmurile din argint sunt un fel de breloc care iti permit sa iti creezi propriile tale bijuterii pentru a obtine o bratara unica. Si din ce in ce mai multe marci se lanseaza in crearea de charmuri argint, dar doar unele dintre ele reusesc sa retina intreaga atentie a fashionistelor inraite. Iar charmurile din argint au devenit incet, dar sigur, un must have atunci cand vine vorba despre bijuteriile la moda. Le oferim pentru o aniversare, pentru o ocazie mai speciala sau pur si simplu drept o mica atentie delicata si speciala.

Alege si tu sa fii cea mai stralucitoare cu ajutorul celor mai frumoase charmuri argint

Charmurile sunt deci micile brelocuri pe care alegi sa le agati de bratara ta Pandora pentru a imortaliza si simboliza amintirile pe care le pretuiesti. Deci poti sa alegi cate unul pentru fiecare eveniment special din viata ta. Cele mai frumoase charmuri din argint deci, pentru cele mai frumoase amintiri.

Poti alege astfel un charm in forma de stea, de inima, de bufnita, de inima, cu forma infinitului, de paun, de unicorn… iti vei suprinde de fiecare data familia, prietenii si anturajul cu cel mai fin si cel mai original design pentru a obtine o bijuterie cu adevarat unica.

Oare cine nu viseaza sa poarte la gatul ei sau la incheitura ei, o bijuterie creata special pentru ea? Charmurile din argint sunt cele care iti ofera posibilitatea de a compune cea mai frumoasa bijuterie care iti seamana, care iti pune cel mai bine in valoare personalitatea si la care ai visat de mult.

Foarte in tendinte deci in ultima vreme, charmurile sunt cele care te vor ajuta sa iti infrumusetezi si sa iti personalizezi bratara. Sunt veritabile semne distinctive care te vor ajuta sa fii cu adevarat unica. Dar vor veni si cu un plus de delicatete, de culoare si de originalitate, mai ales daca le alegi pe cele ornate cu pietre.

Sunt deci o perfecta ocazie de a-ti lasa creativitatea sa vorbeasca si de a crea bijuterii cu adevarat unice in functie de momentele din viata. Cea mai buna alegere deci daca adori bijuteriile personalizabile care te vor insoti in toate momentele minunate din viata ta.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul