Criteriul National

Chestionare online conform noului cod rutier actualizat

Chestionare online conform noului cod rutier actualizat
aprilie 04
12:55 2017

chestionare-auto-onlineIn cazul tinerilor, printre primele teste ale maturitatii este examenul auto. O sursa ideala de studiu o reprezinta chestionarele drpciv. Acestea se regasesc pe site-uri de specialitate si contin intrebari conform codului rutier actualizat, tocmai pentru a asigura viitorilor soferi promovarea examenului din prima.

In Monitorul Oficial se regasesc informatiile la zi si toate modificarile aduse codului rutier, acesta poate fi consultat cu incredere de catre doritorii de permis. Parcurse cu rigurozitate testele online asigura un procentaj mare in obtinerea carnetului de sofer din prima incercare.

In ultimii ani testele traditionale au pierdut teren in favoarea chestionarelor online, acestea din urma fiind o varianta cu un mod interactiv de explicare si prezentare a informatiilor noului cod rutier actualizat, asadar tot mai multi cursanti ai scolilor de soferi aleg chestionarele auto online.

De ce sunt mult mai folosite chestionarele online decat metodele de invatare traditionale

O varianta ideala, pe intelesul tuturor a regulilor de circulatie si a conduitei in trafic a viitorilor soferi este codul rutier mura in gura. Informatia este actualizata mult mai rapid in varianta online a codului rutier si a chestionarelor decat in cele traditionale datorita cresterii si dezvoltarii continue a mediului online, accesul se face mult mai usor prin intermediul computerelor, tabletelor si chiar prin smartphone. Pe aceleasi dispozitive se poate studia si teoria descarcand manualul in format electronic Codul Rutier Mura in Gura.

In cazul variantelor tiparite a codului rutier si a chestionarelor, modificarile se fac mai dificil deoarece este necesar sa treaca prin tipografii si publicatii, in schimb in cazul codului rutier si a chestionarelor online modificarile sunt publicate pe site-uri de specialitate dupa care sunt implementate in chestionarele online drpciv, actiuni care ocupa mult mai putin timp.

Accesul la site-urile de specialitate care contin chestionare auto actualizate in conformitate cu ultimele schimbari din codul rutier se face foarte usor. Implementarea schimbarilor din codul rutier in chestionare se realizeaza pentru a se evita confuzia si pentru ca viitorii posesori de permise indiferent de tipul acestuia sa aiba acces la o informatie 100% corecta. Informatia se acceseaza foarte usor fiind suficiente o conexiune la internet, un calculator, o tableta sau un smartphone.

Rolul principal al metodelor de prezentare al testelor online este acela de a ajuta cursantul sa se familiarizeze cu modul in care se desfasoara examenul oficial, astfel se elimina emotiile si stresul din timpul examinarii propriu-zise.

In functie de materia parcursa si de categoria de permis pentru care va sustine examenul, cursantul poate alege dificultatea chestionarelor online, de asemenea informatiile sunt 100% corecte intrebarile fiind luate din surse oficiale, revizuite de cate ori intervine o schimbare in codul rutier.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro