Criteriul National

Chestionare online conform noului cod rutier actualizat

Chestionare online conform noului cod rutier actualizat
aprilie 04
12:55 2017

chestionare-auto-onlineIn cazul tinerilor, printre primele teste ale maturitatii este examenul auto. O sursa ideala de studiu o reprezinta chestionarele drpciv. Acestea se regasesc pe site-uri de specialitate si contin intrebari conform codului rutier actualizat, tocmai pentru a asigura viitorilor soferi promovarea examenului din prima.

In Monitorul Oficial se regasesc informatiile la zi si toate modificarile aduse codului rutier, acesta poate fi consultat cu incredere de catre doritorii de permis. Parcurse cu rigurozitate testele online asigura un procentaj mare in obtinerea carnetului de sofer din prima incercare.

In ultimii ani testele traditionale au pierdut teren in favoarea chestionarelor online, acestea din urma fiind o varianta cu un mod interactiv de explicare si prezentare a informatiilor noului cod rutier actualizat, asadar tot mai multi cursanti ai scolilor de soferi aleg chestionarele auto online.

De ce sunt mult mai folosite chestionarele online decat metodele de invatare traditionale

O varianta ideala, pe intelesul tuturor a regulilor de circulatie si a conduitei in trafic a viitorilor soferi este codul rutier mura in gura. Informatia este actualizata mult mai rapid in varianta online a codului rutier si a chestionarelor decat in cele traditionale datorita cresterii si dezvoltarii continue a mediului online, accesul se face mult mai usor prin intermediul computerelor, tabletelor si chiar prin smartphone. Pe aceleasi dispozitive se poate studia si teoria descarcand manualul in format electronic Codul Rutier Mura in Gura.

In cazul variantelor tiparite a codului rutier si a chestionarelor, modificarile se fac mai dificil deoarece este necesar sa treaca prin tipografii si publicatii, in schimb in cazul codului rutier si a chestionarelor online modificarile sunt publicate pe site-uri de specialitate dupa care sunt implementate in chestionarele online drpciv, actiuni care ocupa mult mai putin timp.

Accesul la site-urile de specialitate care contin chestionare auto actualizate in conformitate cu ultimele schimbari din codul rutier se face foarte usor. Implementarea schimbarilor din codul rutier in chestionare se realizeaza pentru a se evita confuzia si pentru ca viitorii posesori de permise indiferent de tipul acestuia sa aiba acces la o informatie 100% corecta. Informatia se acceseaza foarte usor fiind suficiente o conexiune la internet, un calculator, o tableta sau un smartphone.

Rolul principal al metodelor de prezentare al testelor online este acela de a ajuta cursantul sa se familiarizeze cu modul in care se desfasoara examenul oficial, astfel se elimina emotiile si stresul din timpul examinarii propriu-zise.

In functie de materia parcursa si de categoria de permis pentru care va sustine examenul, cursantul poate alege dificultatea chestionarelor online, de asemenea informatiile sunt 100% corecte intrebarile fiind luate din surse oficiale, revizuite de cate ori intervine o schimbare in codul rutier.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo