Criteriul National

Chestionare online conform noului cod rutier actualizat

Chestionare online conform noului cod rutier actualizat
aprilie 04
12:55 2017

chestionare-auto-onlineIn cazul tinerilor, printre primele teste ale maturitatii este examenul auto. O sursa ideala de studiu o reprezinta chestionarele drpciv. Acestea se regasesc pe site-uri de specialitate si contin intrebari conform codului rutier actualizat, tocmai pentru a asigura viitorilor soferi promovarea examenului din prima.

In Monitorul Oficial se regasesc informatiile la zi si toate modificarile aduse codului rutier, acesta poate fi consultat cu incredere de catre doritorii de permis. Parcurse cu rigurozitate testele online asigura un procentaj mare in obtinerea carnetului de sofer din prima incercare.

In ultimii ani testele traditionale au pierdut teren in favoarea chestionarelor online, acestea din urma fiind o varianta cu un mod interactiv de explicare si prezentare a informatiilor noului cod rutier actualizat, asadar tot mai multi cursanti ai scolilor de soferi aleg chestionarele auto online.

De ce sunt mult mai folosite chestionarele online decat metodele de invatare traditionale

O varianta ideala, pe intelesul tuturor a regulilor de circulatie si a conduitei in trafic a viitorilor soferi este codul rutier mura in gura. Informatia este actualizata mult mai rapid in varianta online a codului rutier si a chestionarelor decat in cele traditionale datorita cresterii si dezvoltarii continue a mediului online, accesul se face mult mai usor prin intermediul computerelor, tabletelor si chiar prin smartphone. Pe aceleasi dispozitive se poate studia si teoria descarcand manualul in format electronic Codul Rutier Mura in Gura.

In cazul variantelor tiparite a codului rutier si a chestionarelor, modificarile se fac mai dificil deoarece este necesar sa treaca prin tipografii si publicatii, in schimb in cazul codului rutier si a chestionarelor online modificarile sunt publicate pe site-uri de specialitate dupa care sunt implementate in chestionarele online drpciv, actiuni care ocupa mult mai putin timp.

Accesul la site-urile de specialitate care contin chestionare auto actualizate in conformitate cu ultimele schimbari din codul rutier se face foarte usor. Implementarea schimbarilor din codul rutier in chestionare se realizeaza pentru a se evita confuzia si pentru ca viitorii posesori de permise indiferent de tipul acestuia sa aiba acces la o informatie 100% corecta. Informatia se acceseaza foarte usor fiind suficiente o conexiune la internet, un calculator, o tableta sau un smartphone.

Rolul principal al metodelor de prezentare al testelor online este acela de a ajuta cursantul sa se familiarizeze cu modul in care se desfasoara examenul oficial, astfel se elimina emotiile si stresul din timpul examinarii propriu-zise.

In functie de materia parcursa si de categoria de permis pentru care va sustine examenul, cursantul poate alege dificultatea chestionarelor online, de asemenea informatiile sunt 100% corecte intrebarile fiind luate din surse oficiale, revizuite de cate ori intervine o schimbare in codul rutier.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo