Criteriul National

Cine este Constantin Ionescu, candidat ProȘtefănești care ne asigură că se ține de ProMisiuni?

Cine este Constantin Ionescu, candidat ProȘtefănești care ne asigură că se ține de ProMisiuni?
august 07
23:17 2020

Constantin Ionescu este născut și crescut în orașul Ștefănești, județul Argeș, și nu a mai fost niciodată în politică până acum. Este fost ofițer de politie. În prezent este antreprenor în agricultură și consideră că trebuie făcute eforturi pentru a păstra terenurile agricole la un nivel de performanță european, nedorind ca terenurile agricole să mai fie înstrăinate către cetățeni străini.

Dânsul este om al locului și a ajuns la maturitate deplină, având vârsta de 38 de ani. Se bucură de acest mare avantaj și are toate șansele să  fie primar pentru că nimeni nu știe cu adevărat problemele unui oraș decât dacă locuiește acolo. Toți cei care au fost până în acest moment la conducerea orașului nu aparțin locului.

În Ștefănești cei care au fost înainte nu au demarat proiecte îmbucurătoare pentru cetățeni, de aceea chiar vrea să realizeze fapte mărețe. Este un om nou, fără implicații anterioare în lumea politicii, fapt care l-ar ajuta să se focuseze mai bine pe soluții, împreună cu partidul PRO ȘTEFĂNEȘTI.

Iată ce afirmă pe site-ul lui personal constantinionescu.ro: „A venit momentul ca orașul Ștefănești să devină un oraș modern așa cum îl merită locuitorii săi! Este timpul să facem schimbarea de care avem nevoie! Haideți să ne unim pentru a dezvolta împreună orașul!

Implicarea activă în buna desfăşurare a comunităţii din Ştefăneşti sau ce mod mai bun de a face asta decât a candida la Primăria oraşului Ștefănești, județul Argeș? Astfel, s-a alăturat partidului PRO România şi dorește să devină noul primar al Ştefăneştiului pentru a duce la îndeplinire o serie de proiecte de care cetăţenii şi oraşul au nevoie!

Cele mai importante proiecte de realizat împreună cu echipa lui sunt:

  • infrastructura, cea mai importantă! Investițiile în infrastructură se vor face atât din fonduri proprii și naționale, cât și din fonduri europene pentru marile proiecte;
  • eliminarea birocrației din instituția Primăriei;
  • rezolvarea rapidă a problemelor cetățenilor, inclusiv întâlniri cu cetățenii, dar și cu reprezentanți ai firmelor din oraș;
  • realizarea unui birou în cadrul primăriei pentru proiecte europene (cu mențiunea că până acum nici un primar nu a accesat fonduri europene).
  • transport în comun, civilizat, împreună cu Primăria Pitești;
  • curățirea generală a orașului de gunoaie și identificarea unor forme noi de colectare;
  • extinderea canalizării și a conductei de apă.

Îi dorim succes în realizarea a tot ce și-a dorit să realizeze!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul