Criteriul National

Cine sunt laureatii Cupei Verii la jocurile de societate AJCSPH

Cine sunt laureatii Cupei Verii la jocurile de societate AJCSPH
iulie 11
13:31 2019

In perioada 8 – 10 iulie 2019 a avut loc Cupa Verii la jocurile de societate a Asociatiei Judetene Constanta a Sportului pentru Persoane cu Handicap. Peste 45 de concurenti paralimpici s-au intrecut la discipline precum rummy, table si darts. Concursurile de rummy si table s-au desfasurat in incinta Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, intr-un spatiu prietenos amenajat de partenerii nostri de la Asociatia Impreuna pentru Viitor Constanta, Intelect Parc, in timp ce turneul de darts s-a disputat la Centrul de zi ARKA, situat pe Soseaua Industriala, numarul 2.

Dupa partide spectaculoase, multe dintre acestea foarte echilibrate si nelipsite de suspans, laureatii, pe fiecare disciplina, au fost:

RUMMY:
Locul I – Zgura Mihai;

Locul II – Moldovan Andrei;

Locul III – Omocea Costica si Barbulescu Marian.

TABLE:

Premiantii Cupei Verii, disciplina TABLE au fost:
Locul I – Moldovan Andrei;

Locul II – Ene Mitica;

Locul III – Palabuiuc Radu si Craciun Marius.

DARTS:
Locul I – Trofin Aurica;

Locul II – Pribaga Ionut;

Locul III – Omocea Florica;

Locul IV – Severin Bogdan.

„Felicitari invingatorilor, dar si tuturor celor care au raspuns chemarii noastre la aceste jocuri! Multumesc gazdelor noastre, Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, Asociatia Impreuna pentru Viitor Constanta si Centrului de zi Arka, dar si partenerilor nostri traditionali care ne sustin la aceste actiuni sportive, Primaria Constanta prin Directia Generala de Asistenta Sociala Constanta si ONG-ului Asociatia Sport Pentru Sanatate, coechipierul nostru in organizarea evenimentelor sportive”, sunt cuvintele domnului Ion Gembasanu, presedintele Asociatiei Judeteane Constanta a Sportului Persoanelor cu Handicap, de la festivitatea de premiere a sportivilor.

Cupa Verii la jocurile de societate face parte dintr-o serie de evenimente sportive menite sa conduca la integrarea persoanelor cu dizabilitati in societate si la constientizarea faptului ca practicarea sportului are un rol benefic atat in mentinerea sanatatii fizice si psihice a fiecaruia dintre noi, cat si in dezvoltarea personala si in comunicarea dintre oameni.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei