Criteriul National

CIORCHINE TĂTĂRESC MIXAT CU DE TOATE!

noiembrie 29
23:08 2015

 

 

Sub sloganul-“Vrem CULTURĂ NU CIANURĂ! SAU DĂ FOC ȘI ACOPERĂ OALA”, redacția ziarului Criteriul Național dorește să vă informeze pe dumneavoastră deoarece mulți nu știu cu cine au de a face, nu au aflat însă istoria  ce zace în pământul acestei țări și totodată nu prea bagă în seamă pe tătari …datorită faptului că istoria se repetă într un mod parșiv! Poate de aceea, ar trebui să conștientizăm că le a venit timpul de a-i demasca deoarece strămoșii noștrii și au apărat pământurile cu preț de sânge și ne au dat nouă dovadă de patrotism autentic, făcându ne liberi de statutul și cinstea căpătată în prezent!

rac

 

Abrupt,astăzi am să vă scriu în grabă despre  un eveniment (ne)anuntat si restrictionat prin firma de PAZA ABONATA LA PRIMARIE KOKAY SECURITI vezi aici plus informatii despre KOKAY firma care e in reorganizare si la care s-au perindat o gramada de oameni pe un salariu minim pe economie raportat la numai puțin de 360 ore (lucrate pe lună și de multeori neplătite la timp) la PAZA PARCURILOR(fără spor de noapte, caniculă, sau frig).

De aceea, conform proverbului- ” Unde dai…și unde crapă”!

Da, să nu vă nspăimânt de acești civilizatori pașnici ce au venit tocmai …hăt de prin Asia. Nu de alta, dar de la o vreme prea am fost asemeni unor săgeți trimise la punct ochit, punct lovit! De aceea, fără să vă plictisesc sau să vă împui capul cu detalii,vreau să vă amintesc de faptul că nu o vă rețin prea multcu toate că s-au  cam înmulțit OFIȚERII ACOPERIȚI.

Și asta de când s-a pornit ” democratic” dreptul de a respecta peste măsură otice fel de minoritate, mai ceva decât nestematele acestei lumi vremelnice. Până acum în momentul de față toată lumea RUMEGĂ ce practic nu prea mai primește,,,respect, atenție în PROPRIA NOASTRĂ ȚARĂ!!

Eu sunt curios de acel caz  în care la mijloc ar fi vorba de un bust furat! Cum, nu vă amintiți?

Ca să știți și să nu vă inducă nimeni în eroare! Deoarece unele dintre aceste persoane sunt certate cu BISERICA ȘI AGEAMIA. Poliția face și în prezent anumite cercetări dar rezultatele nu prea se observă! O fi de la vreme?

Sau e legat de ” respectul”, „tradiția”  de a dreptul împământenită de a transporta membrii devotați  prin CAMPANII ELECTORALE cu ajutorul campaniei de atelaje, scuzați de transport TRANSEVREN, atunci când puternicul PSD într o efervescență de a dreptul aiuritoare pe aceste meleagurI blagoslovite de Bunul Dumnezeu ce l-a fericit pe Sfântul Apostol Andrei să ne creștineze!

Păi, bineînțeles că acest lucru a fost posibil datorită unui PLAN DIVIN de aceea acești migratori nu au nici în clin și nici în mânecă cu noi sau cu felul nostru de a simți, de a crede și de a acționa!

Mâine poimâine parcă i văd că se ridică cu ochii lor teșiți, migdalați și vor să ne revendice ( Ferească Dumnezeu ) pământul deoarece ei au mai multe drepturi și privilegii decât noi, cei ce nu ne mai prețuim semenii aceștia și , cu ajutorul U.E și al unor  ” bine intenționați ” conducători o să cedăm…Și așa PRCTIC nu mai avem unde să ne cultivăm produsele tradiționale. De irigat nu mai avem timp decât cu lacrimi. Iar de cules vor culege alții rodul unei noi INVOLUȚII.

tatari

Dar să nu devenim patetici și DISPERAȚI precum acești nohai ce cultivă specificul luptelor măasluite cu premii la zilele comunelor și orașelor din DOBROGEA prin aducerea de LUPTĂTORI PROFESIONIȘTI.

Cazurile sunt dejanotorii și nu SIMPLE SPECULAȚII! Fiecare comunitate se întrece în această competiție să prezinte o brută, mă iertați o PROGENITURĂ cât mai capabilă că deh… localnicul se luptă cu nevasta primarului după ce se termina SHOWUL, nu de alta dar au așa o frică CA NU CUMVA să i verifice CURTEA DE CONTURI sau cei de la DNA.

Unii au primit-o în cap pentru că nu au primit și CIOLANUL (deh, unii au noroc!) pe sub mână. De aceea vă atrag atenția încă o dată săi demascăm pe acești infractori cu aere de lorzi ÎNCHIPUIȚI ce au făcut și fac AFACERI ONEROASE, DUBIOASE cu gașca transpartinică a partidelor.

Da, stimabililor! UDTTR-ul nu e chiar de colo…De aceea,să fiți cu băgare de seamă la acești indivizi deoarece ei au chiar sprijinul declarat al unor BAIEII DEȘTEPȚI și protecția lor permanentă.

De aceea, pe final ar trebui ca data viitoare să fim informați și totodată să fie PORȚILE DESCHISE  indiferent daca PUTIN a OCUPAT CRIMEEA “ABUZIV”!

Nu de alta, dar noi chiar trăim în ROMÂNIA și suntem ocupați(pardon împiedicați să protestăm legal, în timp ce aceste comunități au ÎNTÂIETATE!

Și nu de ieri sau de alaltăieri…

 

AndreiUltima speranță o mai avem în Sfântul Andrei ce-l pomenim astăzi, creștinătorul Dobrogei și protectorul întregii acestei țări!

 

LA MULȚI ANI ROMÂNI! LA MULȚI ANI SĂRBĂTORIȚILOR!

 

 

Sursa foto pakpatriot.wordpress.com

Sursa document societatea_civila@yahoo.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo