Criteriul National

Circul și dezmățul de la Mamaia se pot întoarce ca pe vremuri… Partea Întâi

Circul și dezmățul de la Mamaia se pot întoarce ca pe vremuri… Partea Întâi
martie 15
08:52 2016

AVERTISMENT!

Redacția ziarului nostru invocă articolul numărul 30 din Constituție ce precizează clar că libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public sunt inviolabile.Iar cenzura de orice fel este interzisă.

10

Circul şi dezmăţul de la Mamaia atât de promovat cu ceva ani în urmă se pot întoarce ca pe vremurile în care ex-primarul cu nume de vegetală dădea tonul!

Încă din 2014,ziarul ZIUA de Constanța făcea investigaţii şi aducea publicului amănunte, devoalând piesele acestui puzzle . Poate că de atunci, constănţenii, în sfârşit , nemaisuportând au decis sa ia atitudine, să reclame autorităţilor ca să recupereze prejudiciile pe care tripleta de aur din domnia de 15 ani a lui Radu Mazăre a adus oraşul într-o adevărată „sapă de lemn” .

cetatenilor in cele 15 ani de domnia penala
Mai multe amănunte despre acest subiect  cât şi alte ecouri le puteţi citi şi rememora  aici, într-un articol apărut în Evenimentul Zilei, de aproape 2 ani de zile, purtând semnătura reputatei ziariste Feri Predescu ce tratează un subiect sensibil şi mereu actual-soarta Portului din Constanţa şi implicaţiile „tripletei de aur”.
În altă ordine de idei, iî mediul online lumea este preocupată şi de un alt subiect care a trezit interesul în rândul maselor care se întreabă printre altele dacă circul şi dezmăţul atât de bine promovat a la Mamaia se poate întoarce ca pe vremuri…
Având în vedere că tocmai cel ce se credea un demn urmaş a lui Che Guevara, de îndată ce a fost luat pe sus , băgat în „Beciul Domnesc „( aşa cum caracteriza şi povestea mai deunăzi jurnaliştilor ) şi apoi scos din viaţa publică , Mamaia a rămas fără personajul care să joace roluri istorice precum cele ale lui Ludovic al XIV-lea, ale lui Ştefan cel Mare, ale lui Nabucodonosor sau ale vreunui sultan, atunci am decis să răspundem unei provocări ce a fost lansată de către unii din grupul de cititori fideli,de ai noştri şi să le dăm o mână de ajutor…

Cum am procedat ?
La data de 5 martie în locaţia Bibliotecii colorate admnistrată de către Victor Maxim s-a întâmplat un scandal uriaş. Echipajul de poliţie care a fost chemat la faţa locului a legitimat pe unul dintre cei implicaţi în scandalul respectiv ca fiind domnul Adrian Segher.
Având în vedere că la etajul al treilea din Tomis Mall, în care se află acest loc, în acel moment se desfăşurau şi alte activităţi (culturale, sportive),fiind martori la acest eveniment am relatat aici, într-un articol apărut în ediţia de Constanţa a ziarului Criteriul Naţional.

imag_articol

De asemenea, faptul că se petrec asemenea evenimente neplăcute cât şi o serie de anomalii despre care vă vom aminti în acest document cât şi în alte articole, practic nu prea deranjează pe nimeni.

Reamintim, pentru justeţe că acest loc public este frecventat de un număr foarte mare de copii ,de îndată ce am relatat modul în care un cititor a fost agresat de către cel care a fost legitimat de către echipajul de la Secţia 3 de Poliţie Constanţa ca find Adrian Segher ,câţiva părinţi şi au manifestat interesul să comunice cu noi, dar nu public , ci în cadrul privat, în întâlniri ce au avut loc la sediul redacţiei noastre.

Fiindcă cele prezentate de către ziarul nostru a trezit consternare în rândul cetăţenilor ,un cititor mai curajos şi care cunoaşte bine pe cel care a fost reclamat ca find agresor ,a postat un comentariu, unde printre altele ne- a informat că cetăţeanul ce a fost legitimat de către poliţie ca find Adrian Segher  ar „umbla cu cearşafuri în cap prin oraş ”

Întrucât de atunci de când Radu Mazăre nu a mai dorit să joace rolul sultanului şi Corina Martin a rămas fără personajul cel mai atractiv  pentru acest circ şi balamuc pe care îl  organizau cu atâta fast, sub pretextul ca asemenea lucru ar atrage turiştii ,atunci ziarul nostru a considerat oportun şi indicat că omul care „umblă cu cear;afurile ]n cap prin oraş ” este cea mai potrivită persoană ce ar juca rolul sultanului cu real succes, de care Corina Martin are nevoie ca sa continue sa organizeze asemenea evenimente „Mamaia Style”!

COLAJ

Încheiem aici nu înainte de a arăta şi a completa recomandarea, având în vedere importanţa pe care un astfel de subiect a trezit-o în rândul cititorilor. Vă asigurăm că vom reveni cu un alt articol în care promitem să vă povestim parte ceea mai interesantă a acestei poveşti.

Până atunci, nu uitaţi că  siguranţa copiilor cât şi a celor dragi dumneavoastră este mai presus de către orice interes pe care domnii Victor Maxim şi Radu Niculescu le pot avea …

Vă mulţumim!

Redacţia ziarului Criteriul Naţional 

 

Sursa foto forum.softpedia.com,www.info-sud-est.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro