Criteriul National

Citu care a girat numirea lui Baranga in functia de presedinte al ONPCSB ar trebui anchetat penal pentru semnare unui act oficial in acest sens!

Citu care a girat numirea lui Baranga in functia de presedinte al ONPCSB ar trebui anchetat penal pentru semnare unui act oficial in acest sens!
octombrie 13
16:10 2020

  1. Cineva „sa studieze” diploma de bacalaureat a „domnului” Mihai Viorel, zis „domnul nimeni”, sotul candidatei PNL la Aricestii Rahtivani la functia de primar – Viorica Mihai! Sigur sunt surprize! Se pare ca a fost eliberata in fals! Studiu însemnând verificări în registrele matricole ale emitentului diplomei! Noul primar ar fi indicat sa verifice de cate ori i s-a mărit salariul lui Mihai Viorel prin dispoziție de primar în ultimii doi ani! Din nou surprize!
  2. Se fac presiuni sa se cheltuie cat mai mulți bani din primarie, presiunile fiind facute de Viorica Mihai, looser-ul PNL…!
  3. Sunt presiuni uriase sa se semneze contracte. Lui „domnul nimeni” i s-a făcut salariul foarte aproape de unul cu studii superioare!

Bombă

  1. Vor sa ii incheie contract lui Ilie Adrian de la achiziții, astfel incit noul primar sa il găsească cu contractul semnat! Momentan e cu contract de prestari servicii achizitii.

Se opun niste persoane bine intentionate de prin primarie, zona financiar-contabilitate, persoane care la o adica vor spune adevarul gol-golut despre ce se intampla in aceasta institutie, evident, organelor!!

„E” Mare Disperare!

Si cate or fi din astea! Multe, foarte multe!

O alta tema

  1. De ce a avut nevoie dna Viorica de atâta hârtie de copiator? Copiază tot si le depoziteaza acasă!? Se pare ca extrage documente din primarie! Sunt toti disperati ca in curand primarul USR Orbu Gheorghe vine pe „fotoliu”, ii va analiza pe fiecare si vertical cum este cunoscut, unii vor pleca acasa dar altii au sanse sa mearga drept la puscarie.
  2. Mihai Viorel in loc sa-si faca treaba de referent la social, este soferul primarului si rau sfatuitorul acestuia…

Toate acestea sunt, evident, zvonuri nefondate, oameni rai, fara mila, fara caracter, etc. Vom reveni. (Cerasela N.).

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul