Criteriul National

Citybreak ieftin in Paris – ce perioade recomanda agentiile de turism in anul 2017?

Citybreak ieftin in Paris – ce perioade recomanda agentiile de turism in anul 2017?
iunie 01
11:04 2017

Daca viata noastra duce o turnura comuna zi dupa zi sau ani de-a randul, la un moment dat cere de la sine si schimbarea ambientala, drept pentru care atentia noastra trebuie sa se orienteze la lucruri care ar putea impacta.

Cum ar suna in perspectiva ta un city break la Paris in 2017?

De cele mai multe ori, cu siguranta iti pui problema timpului, a grijilor sau a nevoii celor din jur de tine, insa cum ar fi sa iti iei concediu inopinat si sa ai parte de momente cu adevarat vibrante pe care le pot obtine intr-un citybreak Paris?

Capitala Frantei ofera foarte multe surprize si mistere ce se vor a fi descoperite de catre turistii din intreaga lume, iar tu nu trebuie sa te dai deoparte, indiferent ca responsabilitatile pe care le ai la nivel familiar sunt foarte mari!

Un city break Paris in 2017 propune de altfel si o relaxare sau o detasare de la viata cotidiana, iar daca tu sau partenerul tau de viata va simtiti epuizati, cu siguranta este o alternativa pe termen lung de luat in seama.

Ce preturi au diferite oferte turistice in Paris?

Agentiile de turism ne propun oferte cu totul si cu totul avantajoase cand vorbim de petrecerea unei mini-vacante la Paris, iar preturile incep in jurul sumei de 230 euro, suma ce include transportul si cazarea la un hotel cu traditie din capitala Frantei pe parcursul a 2-3 nopti, in functie de oferta.

Pentru a avea cazare in Paris nu trebuie sa te intrebuintezi mai mult decat situatia o cere, asta pentru ca in ajutorul tau vor veni diferite comparatoare de preturi care sa iti ofere cele mai bune alternative, in functie de dotari, dar si de partea materiala de care dispui.

Un astfel de loc poate fi confirmarea ca nu ai uitat de persoana ta si ca ii oferi acesteia cele mai bune momente impreuna cu persoane dragi, lucru care ar putea inseamna o noua revolutie si ar putea da un nou suflu vietii tale.

Nu te costa nimic sa incerci ceva nou, mai ales ca acest lucru nu ar atrage de la sine costuri ridicate, dimpotriva totul s-ar reduce la ceea ce ti-ai putea permite!

Pozele dintr-o asemenea vacanta vor fi cu siguranta motive de amintiri placute si stari cu adevarat vibrante, asa ca nu ramane decat sa-ti dai ocazia unor noi experiente de viata la cateva mii de kilometri distanta!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo