Criteriul National

Citybreak ieftin in Paris – ce perioade recomanda agentiile de turism in anul 2017?

Citybreak ieftin in Paris – ce perioade recomanda agentiile de turism in anul 2017?
iunie 01
11:04 2017

Daca viata noastra duce o turnura comuna zi dupa zi sau ani de-a randul, la un moment dat cere de la sine si schimbarea ambientala, drept pentru care atentia noastra trebuie sa se orienteze la lucruri care ar putea impacta.

Cum ar suna in perspectiva ta un city break la Paris in 2017?

De cele mai multe ori, cu siguranta iti pui problema timpului, a grijilor sau a nevoii celor din jur de tine, insa cum ar fi sa iti iei concediu inopinat si sa ai parte de momente cu adevarat vibrante pe care le pot obtine intr-un citybreak Paris?

Capitala Frantei ofera foarte multe surprize si mistere ce se vor a fi descoperite de catre turistii din intreaga lume, iar tu nu trebuie sa te dai deoparte, indiferent ca responsabilitatile pe care le ai la nivel familiar sunt foarte mari!

Un city break Paris in 2017 propune de altfel si o relaxare sau o detasare de la viata cotidiana, iar daca tu sau partenerul tau de viata va simtiti epuizati, cu siguranta este o alternativa pe termen lung de luat in seama.

Ce preturi au diferite oferte turistice in Paris?

Agentiile de turism ne propun oferte cu totul si cu totul avantajoase cand vorbim de petrecerea unei mini-vacante la Paris, iar preturile incep in jurul sumei de 230 euro, suma ce include transportul si cazarea la un hotel cu traditie din capitala Frantei pe parcursul a 2-3 nopti, in functie de oferta.

Pentru a avea cazare in Paris nu trebuie sa te intrebuintezi mai mult decat situatia o cere, asta pentru ca in ajutorul tau vor veni diferite comparatoare de preturi care sa iti ofere cele mai bune alternative, in functie de dotari, dar si de partea materiala de care dispui.

Un astfel de loc poate fi confirmarea ca nu ai uitat de persoana ta si ca ii oferi acesteia cele mai bune momente impreuna cu persoane dragi, lucru care ar putea inseamna o noua revolutie si ar putea da un nou suflu vietii tale.

Nu te costa nimic sa incerci ceva nou, mai ales ca acest lucru nu ar atrage de la sine costuri ridicate, dimpotriva totul s-ar reduce la ceea ce ti-ai putea permite!

Pozele dintr-o asemenea vacanta vor fi cu siguranta motive de amintiri placute si stari cu adevarat vibrante, asa ca nu ramane decat sa-ti dai ocazia unor noi experiente de viata la cateva mii de kilometri distanta!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo