Criteriul National

Cizme de vanatoare din magazinul Mld Guns

Cizme de vanatoare din magazinul Mld Guns
iunie 30
07:36 2020

MLD Guns este un magazin autoaparare in Bucuresti din care poti cumpara arme de autoaparare, arme de vanatoare, cizme de vanatoare si multe alte tipuri de dispozitive pentru aparare. Cele mai vandute produse sunt cizmele de vanatoare, carabina cu alice, binoclu si imbracamintea de vanatoare. In magazinul autoaparare in Bucuresti vei gasi produse atat pentru vanatori profesionisti, cat si pentru incepatori si amatori. Aici poti gasi o gama larga de produse de calitate, printre care se numara si cizme de vanatoare. Se ofera nu numai achizitii online, ci si achizitii live pentru cei care prefera sa ia cunostinta personala cu aceste bunuri. In magazinul MLD Guns din Bucuresti, poti lua in considerare mai detaliat orice produs, poti evalua avantajele sale si poti compara gama propusa.

Cumpara cizme de cauciuc din magazinul Mld Guns

Nu conteaza exact ceea ce decizi sa cumperi – cizme de vanatoare, o arma de autoaparare sau oricare alt produs din magazine, deoarece consultantii te vor ajuta intotdeauna sa faci alegerea corecta si sa primesti sfaturi cu privire la toate intrebarile care apar. Vanatoarea nu este doar un hobby interesant, caruia multi isi dedica intregul timp liber, ci si o forma de recreere de inalta tehnologie. Acest lucru se aplica nu numai armelor si munitiei, ci si incaltamintei. Petrecand toata ziua pe campuri cand roua de dimineata acopera iarba inalta, tu nu iti vei simti picioarele ude. Acelasi lucru se intampla si iarna, cand in loc de apa si umiditate dimineata, poti pasi pe un teren inzapezit, cu zapada si viscol. Pentru a nu avea dificultati in miscare, ai nevoie de cizme de vanatoare, astfel incat picioarele sa ramana mereu uscate si calde.

Materiale pentru productia de cizme de cauciuc

Tehnologiile moderne permit producerea de incaltaminte de inalta calitate din cele mai avansate materiale, tinand cont de multe cerinte. Tehnologia membranei de protectie permite picioarelor sa se simta confortabile toata ziua. Cauciucul din care sunt confectionate cizmele de vanatoare este un amestec pe baza de cauciuc natural foarte rezistent, special proiectat pentru utilizari intensive, si este dezvoltata exclusiv de ROUCHETTE. Pentru a asigura confortul termic, firma producatoare a utilizat neopren de 3.6/4 mm. Acest material asigura confortul termic indiferent de vreme. Crampoanele de pe talpa asigura o aderenta maxima in timpul utilizarii. Cauciucul de calitate superioara este unul  dintre cele mai bune membrane, lasa pielea sa respire si indeparteaza vaporii de pe picioare. In acelasi timp, incaltamintea echipata cu aceasta membrana nu se uda deloc. Largimea cizmei de cauciuc iti permite sa tragi rapid si in mod sigur cizmele in picioare, astfel incat sa poti pleca rapid si in acelasi timp sa fii in siguranta. Ar trebui sa stii ca cizmele de cauciuc pentru vanatoare sunt impermeabile.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul