Criteriul National

Clanul/GRUPUL de la Ginkgo Biloba din cadrul Politiei Locale Ploiesti/PAMFLET

Clanul/GRUPUL de la Ginkgo Biloba din cadrul Politiei Locale Ploiesti/PAMFLET
mai 02
18:05 2022

De la dreapta la stânga:

1. Albu Catalin – director general, seful Clanului/GRUPULUI de la Ginkgo Biloba din cadrul Politiei Locale Ploiesti;

2. _________- polițist local la serviciul control comercial;

3. Teodorescu Florin – șef serviciu control comercial, intors de la (re)educare cu o pofta nebunatica de pupat parti dorsale (nebunatica mica ce esti!);

4. Gheorghe Bogdan – „uns” șef la biroul evidenta persoanelor, un „habarnist” care nu cunoaste cum se completeaza un proces-verbal de contraventie.

Lipsește din poza una bucata paznic de la achiziții: ENITA Alexandru, fiu de „bastan” de la Finante, prospat „uns” ilegal functionar public, cu girul Consiliului Local Ploiesti, ca asa „e” in politica (ca in… tenis).

Cu aceasta ocazie ii uram un bine a revenit si proaspatului (re)educat Dan Tanase, sef al Serviciului Disciplina in Constructii. Azi va fi prima zi dupa perioada de (re)educare. 

Macar am reusit sa blocam „arondarea” acestuia in alta unitate si promovarea pe postul sau a unui alt „pupincurist”.

O sa vedem impreuna daca Dan Tanase revine pe post cu aceeasi pofta nebunatica ca cea a lui Teodorescu Florin.

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

N.R – Lasand gluma si PAMFLETUL, anuntam, cu parere de rau, ca s-a deschis sampania mult, mult, mult… prea devreme.

Mai mult, in loc ca lucrurile sa se descurce, mai rau s-au incurcat fiind deschisa o cutie a PANDOREI.

Hotararea de CL prin care s-a aprobat noul Regulament si noua Organigrama a Politiei Locale Ploiesti va fi atacata in instanta, in contencios, mai ales ca seful Clanului/GRUPULUI de la Ginkgo Biloba a mintit in sedinta de C.L cum ca plangerea penala nu are nicio „treaba” cu noua Organigrama (probabil va fi suspendata pana la finalizarea procesului pe fond)!

Mai mult, actuala Organigrama a Politiei Locale Ploiesti, cea valabila in prezent, nu aceea votata in sedinta de CL de la sfarsitul saptamanii trecute, va face obiectul unei sesizari penale avand in vedere ca produce efecte cu prejudicii asupra bugetului, in forma continuata.

Seful Clanului/GRUPULUI de la Ginkgo Biloba din cadrul Politiei Locale Ploiesti are, de abia de acum inainte, toate motivele de ingrijorare. Vom reveni pe acest subiect si speram ca sampania deschisa vineri sa nu le ramana in gat unora, a fost savurata mult prea devreme. (Cristina T.).

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul