Criteriul National

Clenbuterol Balkan te ajuta sa slabesti si sa acumulezi masa musculara. Cum il folosesti?

Clenbuterol Balkan te ajuta sa slabesti si sa acumulezi masa musculara. Cum il folosesti?
august 17
14:15 2019

Daca iti doresti o imbunatatire rapida a rezistentei sportive si un corp perfect, un prim pas pe care il faci este sa cauti Steroizi de vanzare . Din pacate, multi steroizi vin la pachet cu o serie de efecte negative care ii face sa nu fie foarte recomandati. Totusi, exista si anumite suplimente alimentare care au efectele steroizilor, fara a fi steroizi. Unul dintre acestea este Clenbuterol Balkan, un medicament beta-2 agonist care este folosit pentru tratamentul si atenuarea simptomelor astmului, insa reuseste sa accelereze pierderea de grasime corporala si sa mareasca masa musculara.

Care este efectul acestui supliment in organism?

Atunci cand este administrat, Clenbuterolul stimuleaza organismul exact asa cum o face si cafeina. Efectele imediate sunt acelea de crestere a temperaturii interne si crestere a activitatii metabolice, ceea ce duce la arderea rapida a grasimilor. In ceea ce priveste eficienta in slabire, s-a ajuns la concluzia ca acest supliment este mult mai eficient decat multe pastile de slabit si stimulente pec are le gasesti pe piata.

Efectele cele mai bune ale clenbuterolului apar doar daca este combinat cu sport si cu dieta, deoarece nu arde singur grasimi, ci doar accelereaza foarte mult procesul de ardere.

Exista efecte secundare ale acestui supliment?

Desi nu este un steroid anabolic, are efecte adverse care pot fi destul de neplacute daca nu ai grija la modul de administrare. In general, daca nu depasesti dozele recomandate nu este nicio problema, insa daca depasesti aceste doze, poti sa intalnesti efecte precum frisoanele, transpiratia excesiva, anxietatea sau tulburarile de scaun si greata. Toate aceste probleme trec pe masura ce organismul se obisnuieste cu noul supliment.

Care este doza recomandata de clenbuterol?

Pentru incepatori, doza trebuie sa fie extrem de mica, mai ales ca substanta ramane in organism timp de 36 de ore. Doza maxima pentru barbati este de 120-140 de mcg/ zi, in timp ce doza maxima pentru femei este de 100 mcg/zi. Este bine de stiut ca medicamentul este absorbit cel mai bine dimineata, deoarece este perioada zilei in care nu poate provoca insomnie. Daca decizi sa maresti doza, este bine sa iei produsul in doua etape: dimineata si la pranz.

In ceea ce priveste ciclul de folosire, poti sa folosesti clenbuterol timp de 8 saptamani, dupa care este bine sa intrerupi. Pentru a evita efectele secundare poti sa suplimentezi cu Ketotifenul, care reduce agitatia psihica, elimina tremurul in brate si picioare si previne insomnia.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei