Criteriul National

Clinicile Dr. Leahu: implant dentar One Day sau Fast&Fixed?

Clinicile Dr. Leahu: implant dentar One Day sau Fast&Fixed?
noiembrie 29
18:10 2017

Implant dentar

Noile tehnici de implant dentar au revolutionat atat lumea stomatologiei, cat si viata pacientilor. Lipsa unuia sau mai multor dinti, ori pierderea completa a acestora, afecteaza dramatic calitatea vietii, avand efecte negative asupra danturii atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere functional. Mai mult decat atat, solutiile pentru dinti lipsa propuse in trecut de catre medicii dentisti erau anevoioase, dureroase si costisitoare, iar perioda de asteptare pentru rezultate vizibile era una indelungata.

Din fericire, aparitia tehnologiilor de ultima generatie ne permit acum sa avem dinti noi, frumosi si perfect functionali in timp record si fara durere. Fie ca apelam la tratamentul cu implant dentar One Day sau la tehnica de implant dentar Bredent Fast&Fixed, ambele interventii, in functie de nevoile tale, iti inlocuiesc dintii lipsa intr-o singura zi. Astfel, te poti bucura de viata cu zambetul pe buze, fara grija problemelor dentare!

Ce trebuie sa stim insa despre noile tehnici de implant dentar? Cand e cazul sa apelam la una si cand ar fi indicat sa apelam la cealalta?

One Day: implant dentar intr-o singura zi, pentru unul sau mai multi dinti lipsa

Aceasta procedura de tratament cu implant dentar de ultima ora, realizata cu mare precizie prin intermediul unui software digital, iti inlocuieste unul sau mai multi dinti lipsa in timp record: o singura zi! Cum este posibil? Cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie prezente in Clinicile Dr. Leahu: scanner si printer 3D, aparatura de frezaj computerizat si platforma electronica de varf. Aceste aparaturi de inalta calitate sunt utilizate de specialistii in implantologie dentara Dr. Leahu pentru rezultate deosebite intr-un timp deosebit de scurt!

Procedura de implant dentar One Day a redus considerabil perioada de asteptare a pacientului, care inainte se putea prelungi pana la un an de zile, precum si inconvenienta cauzata de numeroasele vizite la medicul stomatolog, fiind cea mai rapida si eficienta tehnica de implant dentar pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti. Tratamentul cu implant dentar One Day vine la pachet cu multiple beneficii fizice si psihice, garantand: precizie si acuratete in ceea ce priveste interventia, gratie tehnologiei implantologiei digitalizate; evitarea complicatiilor, precum reactii alergice, datorita materialelor biocompatibile folosite; recuperare rapida, astfel incat iti vei putea relua activitatile obisnuite chiar din urmatoarea zi dupa interventie.

Bredent Fast&Fixed: implant dentar in cazul pierderii integrale a danturii, dinti ficsi in doar 24 de ore

Celebra tehnica de implant dentar Fast&Fixed, disponibila in Clinicile Dr. Leahu, este solutia care a revolutionat viata a mii de pacienti din lumea intreaga, oferind o alternativa unica la proteza dentara mobila. Pierderea tuturor dintilor este, pentru cei mai multi pacienti, considerata un handicap si devine un complex de inferioritate care le afecteaza viata sociala. Proteza dentara nu este deloc comoda sau perfect functionala, dar pentru asta exista acum tehnica de implant dentar Fast&Fixed! Practic, folosind aceasta tehnica vei avea parte de dinti ficsi in doar 24 de ore!

Astfel, restaurarea completa a danturii prin tehnica de implant dentar Bredent Fast&Fixed iti va reda zambetul perfect si dinti functionali in adevaratul sens al cuvantului. Prin urmare, aceasta tehnica se adreseaza: purtatorilor de proteze dentare care isi doresc dinti ficsi; pacientilor care si-au pierdut toti dintii si care isi doresc o lucrare fixa; pacientilor care au dinti irecuperabili sau care nu mai pot sustine o lucrare fixa pe proteze dentare; pacientilor carora nu le pot fi puse implanturi dentare clasice din cauza pierderii osoase; pacientilor care au nevoie de interventii laborioase.

Pe langa rapiditatea si eficienta serviciilor integrate oferite de Clinicile Dr. Leahu, vei beneficia si de consultanta celor mai buni specialisti in implantologie, pentru a sti de la bun inceput care este diagnosticul exact si costurile aferente tratamentului cu implant dentar de care ai nevoie: pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa, sau pentru a scapa de proteza dentara in cazul in care ti-ai pierdut deja toti dintii.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul