Criteriul National

Coafurӑ și ȋnfrumusețare pentru tine

Coafurӑ și ȋnfrumusețare pentru tine
septembrie 12
17:08 2020

Aspectul tӑu fizic este ȋn relație cu ceea ce exprimi. Dacӑ te simți bine, atunci o sӑ arӑți bine. Dacӑ ești ȋnsӑ dornicӑ de o micӑ schimbare sau de o ȋngrijire a unei pӑrți a corpului tӑu, atunci poți sӑ vizitezi un salon de ȋnfrumusețare. Antica Hair Studio ȋți poate oferi tot ce ai nevoie pentru a avea un moment de rӑsfӑț. Coafura și tratamentele de orice tip pot sӑ fie variante prin care sӑ ȋți recapeți ȋncrederea ȋn tine. De asemenea te pot face sӑ ai o stare de bine și de bucurie. Schimbarea de la exterior se va reflecta ȋntotdeauna și ȋn interior. Iatӑ anumite aspecte care te pot ȋndruma cӑtre alegerile potrivite pentru tine.

Ce reprezintӑ pentru tine ȋnfrumusețarea

Ȋnfrumusețarea poate sӑ ȋnsemne multe lucruri. Astfel, se poate sӑ fie legatӑ de un aspect strict exterior sau de unul interior. Procesul de ȋnfrumusețare se poate realiza la un salon și poate cuprinde mai multe tipuri de proceduri, tratamente. El poate fi legat de pielea ta, de machiaj sau de pӑrul tӑu. Oricare ar fi principala ta atracție, poți sӑ fii sigurӑ cӑ este oricȃnd important sӑ ȋți acorzi atenție și sӑ timp pentru ședințele la coafor sau la salonul de ȋnfrumusețare.

Care sunt beneficiile unei ședințe la coafor?

A merge la coafor poate sӑ fie o alegere care sӑ te ajute sӑ te simți bine. Coaforul este locul ȋn care ai grijӑ de pӑrul tӑu. Aici poți sӑ ȋi acorzi timp și sӑ ai alӑturi de tine o echipӑ de profesioniști care sӑ ȋl ȋngrijeascӑ. Poți alege sӑ ȋl tunzi, sӑ ȋi aranjezi ușor forma sau vȃrfurile, dar poți sӑ vrei sӑ faci și o schimbare radicalӑ, importantӑ. De asemenea conteazӑ foarte mult alegerea culorii lui. Un hair stylist te poate ajuta sӑ iei decizia corectӑ, din multiplele nuanțe disponibile. Pӑrul tӑu trebuie sӑ fie ȋn deplinӑ corelație cu nuanța tenului, cu dorințele tale și cu felul tӑu de a fi. De aceea un specialist poate sӑ decidӑ ușor, bazȃndu-se pe experiența sa.

Care sunt tratamentele pe care trebuie sӑ le faci pentru aspectul tӑu impecabil?

Tratamentele pe care le alegi pentru tine sunt legate de nevoile corpului tӑu. Așadar, dacӑ ai nevoie de hidratare, atunci poți sӑ ai parte de proceduri ce țin de aceastӑ zonӑ a ȋngrijirii. Orice parte a corpului este importantӑ și trebuie sӑ fie respectatӑ. De aceea este bine sӑ ții cont de cele mai mici semne și indicii pe care le primești, de sfaturile specialiștilor sau de modul ȋn care aratӑ o anumitӑ zonӑ. Așadar, de la pӑr și pȃnӑ la ten, totul este important.

Care sunt beneficiile mersului la salon?

Salonul este locul unde te poți bucura de atenție pentru tine și corpul tӑu. Pӑrul, tenul tӑu, sunt ȋngrijite și meriți momentele de respect pentru tine. Antica Hair Salon este locul unde poți sӑ ai grijӑ de tine din toate punctele de vedere. Poți sӑ te simți mai bine, sӑ arӑți impecabil și sӑ te bucuri de rezultate vizibile.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

dca

dca

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul