Criteriul National

Coafura unica pentru par mediu, la Antica Hair Studio

Coafura unica pentru par mediu, la Antica Hair Studio
iulie 01
11:19 2019

Stim cu totii ca aranjarea parului dateaza de foarte mult timp, chiar mii de ani, ilustrandu-se aceasta chiar si in picturile rupestre.

Aspectul tau intotdeauna te recomanda si din aceasta, evident, nu se poate neglija podoaba ta capilara.

coafor

La Antica Hair Studio, in cadrul salonului nostru, parul tau va capata o infatisare inedita, demna de covorul rosu.

Privindu-te in oglinzile mari, din cristal, vei vedea o noua Ea, descoperind-o intr-o alt alumina dup ace podoaba capilara a fost aranjata cu maiestrie de mainile dibace ale hair stylistilor nostrii, dedicati acestei munci atat de frumoase.

Vei fi aranjata cu stil asa cum iti doresti si nu trebuie sa isi faci griji ca o coafura par mediu este mai putin somptuoasa decat una dedicata parului lung, inrucat cream pentru tine un concept aparte care sa ti se potriveasca si sa te reprezinte.

O coafura par mediu echilibrata reperzinta imaginea ta si mai inainte de toate vom discuta pe larg despre aceasta si-ti vom face propuneri din care tu sa alegi ceea ce -ti place, evidentiindu-ti trasaturile fetei si a personalitatii tale.

Suntem tot ce poti gasi mai bun pentru tine intrucat suntem pozitionati in sfera bunului gust speciala nume creat pentru tine .

Suntem locul in care se imbina curentele clasice cu cele contemporane rezultand coafuri par mediu absolute uimitoare.

Realizam zi de zi de la coafurile  zilnice pentru intretinere, la cele fabuloase, conceptuale, toate  unice, personalizandu-ti fiinta.

Baleiem cu usurinta si maiestrie de la simplu la sofisticat, de la clasic la modern si de la un singur stil aparte la combinatii de stiluri, toate pentru a-ti reda frumusetea si sa devii mai stralucitoare.

Avem grija la tentintele tale in materie de vestimentatie pentru a nu depasi tiparele si a fi totul de acolo, nimic in plus, nimic prea mult, nimic sa lipseasca.

Aspectul interior al salonului nostru te imbie inca din primele clipe, te relaxeaza sit e vei simti imediat intr-o lume a creatiei,  a fascinatiilor, a reinventari, profesionistii nostrii desavarsindu-ti frumusetea.

Arta infrumusetarii chipului tau, prin aranjarea podoabei tale capilare, iti va da mai multa incredere in tine si vei avea sentimentul ca oamenii minunati din acest salon de infrumusetare ti-au pus la picioare trofee unice pentru ca meriti sa fii mai frumoasa.

Infatisarea ta va capata cu atitudine, un nou aspect, in concordant cu personalitatea ta, cu nevoile si asteptarile tale.

Impreuna cu un machiaj profesionist, aranjarea parului tau va conduce la conectarea ta la o lume mai buna din care vrei sa faci parte, pentru ca vei vedea totul in jur cu alti ochi si-ti vei spune cu incredere ca se poate.

Schimba-ti aspectul parului la coafor din salonul nostru, pentru ca schimbarea de look este benefica intotdeauna si vei fi incantata sa fii admirata si chiar intrebata unde te-ai reinventat pentru ca ai capatat un farmec aparte.

Vino la Antica Hair Studio, locul unde vei primi valori si stari aparte pentru ca toate actunile noastre le ridicam la nivel de arta oferindu-ti astfel garantia frumosului.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Ionela

Ionela

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul