Criteriul National

COCINA PESEDE disperată să-și spele lăturile în orgrăzile curate… Ai pus botul? Pesedeul suge totul!

COCINA PESEDE disperată să-și spele lăturile în orgrăzile curate… Ai pus botul? Pesedeul suge totul!
februarie 24
15:01 2018

ciuma rosie

au trecut mai bine de 15 ani de cand partidul rosu a pus stapanire pe orasul port si toata lumea se mira cum de nu se mai termina dinastia cumintilor edili vecini ai saloanelor erotice si ai saormeriilor la malul marii. Simplu, durerea de cot a majoritatii locuitorilor este cauza cea mai importanta: proteste zero (se iese in stara doar ptr cauze nationale, nu pentru cauze locale) si prezenta la vot foarte scazuta. Putinii prezenti la vot sunt cumparati cei mai multi cu ajutoare si cadouri sociale. Orasul totusi este o parloaga generala, iar mizeria deja nu mai incape sub pres. Zona istorica arata jalnic, printre blocuri in oras este dezastru, parcuri lipsa, asa ca mai marii pesedei incearca sa-si spele laturile aruncate de localnici prin asocierea cu oameni care au reusit in mediul ong-istic sau in afaceri. Culmea este ca putinii care chiar strigau in strada pana nu demult „pesedeee, ciuma rosie!” ii vedem acum in poze alaturi de brandurile lor si reprezenatii ciumei rosii?!?!? ce sa mai intelegi din asta, si asa ca opozitia este aproape zero la Constanta, ea primeste totusi cu bucurie bagajul de laturi pesediste la spalat de dragul putinei atentii din partea unei papusi impaiate care conduce orasul cu franghiile legate de maini. Din spusele ong-istilor afaceristi, chiar edilul (care se lauda la dezbaterea recenta de buget a Constantei ca el stie sa ascunda banii din buget daca vrea) este cel care se invita la poze, are tehnica, acorda atentie, face vaccinul rosu, apoi cei slabi de inger tremura de emotie la masca fardata si cremata a unui politician care nu se pricepe, cel mult, decat sa coordoneze apretarea costumului cu cravata si aplicarea fixativului. Acesta este blestemul orasului din pacate, o adunatura de neispraviti au pus mana pe oras, isi gasesc o marioneta fericita de costumul ei de edil fruntas ca apoi larvele sa vina pe dedesubt si sa suga orasul pana la os. Jeep-urile si vilele infloresc peste jegul orasenesc!

2

iamgini de saptama trecuta intr-un cartier oarecare – zona Dezrobirii-Eliberarii dar tot orasul cam in acelasi lux se scalda

4 5 6 7

si cateva poze realizate ieri in zona istorica, daca investitorii sunt lasati de capul lor sa betoneze parcul si alte zone din oras, in lipsa unei politici coerente care sa prioritzeze zonele de dezvolatare, normal ca rezultatul este cel care se vede

IMG_0906 IMG_0909 IMG_0912 IMG_0919

va mai recomandam: raja-silicoane-constanta-tomberoane,      noua-generatie-cat-ie-halatul,       cu-ce-ketchup-va-spalati-pe-dinti-dle-castor

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul