Criteriul National

COCINA PESEDE disperată să-și spele lăturile în orgrăzile curate… Ai pus botul? Pesedeul suge totul!

COCINA PESEDE disperată să-și spele lăturile în orgrăzile curate… Ai pus botul? Pesedeul suge totul!
februarie 24
15:01 2018

ciuma rosie

au trecut mai bine de 15 ani de cand partidul rosu a pus stapanire pe orasul port si toata lumea se mira cum de nu se mai termina dinastia cumintilor edili vecini ai saloanelor erotice si ai saormeriilor la malul marii. Simplu, durerea de cot a majoritatii locuitorilor este cauza cea mai importanta: proteste zero (se iese in stara doar ptr cauze nationale, nu pentru cauze locale) si prezenta la vot foarte scazuta. Putinii prezenti la vot sunt cumparati cei mai multi cu ajutoare si cadouri sociale. Orasul totusi este o parloaga generala, iar mizeria deja nu mai incape sub pres. Zona istorica arata jalnic, printre blocuri in oras este dezastru, parcuri lipsa, asa ca mai marii pesedei incearca sa-si spele laturile aruncate de localnici prin asocierea cu oameni care au reusit in mediul ong-istic sau in afaceri. Culmea este ca putinii care chiar strigau in strada pana nu demult „pesedeee, ciuma rosie!” ii vedem acum in poze alaturi de brandurile lor si reprezenatii ciumei rosii?!?!? ce sa mai intelegi din asta, si asa ca opozitia este aproape zero la Constanta, ea primeste totusi cu bucurie bagajul de laturi pesediste la spalat de dragul putinei atentii din partea unei papusi impaiate care conduce orasul cu franghiile legate de maini. Din spusele ong-istilor afaceristi, chiar edilul (care se lauda la dezbaterea recenta de buget a Constantei ca el stie sa ascunda banii din buget daca vrea) este cel care se invita la poze, are tehnica, acorda atentie, face vaccinul rosu, apoi cei slabi de inger tremura de emotie la masca fardata si cremata a unui politician care nu se pricepe, cel mult, decat sa coordoneze apretarea costumului cu cravata si aplicarea fixativului. Acesta este blestemul orasului din pacate, o adunatura de neispraviti au pus mana pe oras, isi gasesc o marioneta fericita de costumul ei de edil fruntas ca apoi larvele sa vina pe dedesubt si sa suga orasul pana la os. Jeep-urile si vilele infloresc peste jegul orasenesc!

2

iamgini de saptama trecuta intr-un cartier oarecare – zona Dezrobirii-Eliberarii dar tot orasul cam in acelasi lux se scalda

4 5 6 7

si cateva poze realizate ieri in zona istorica, daca investitorii sunt lasati de capul lor sa betoneze parcul si alte zone din oras, in lipsa unei politici coerente care sa prioritzeze zonele de dezvolatare, normal ca rezultatul este cel care se vede

IMG_0906 IMG_0909 IMG_0912 IMG_0919

va mai recomandam: raja-silicoane-constanta-tomberoane,      noua-generatie-cat-ie-halatul,       cu-ce-ketchup-va-spalati-pe-dinti-dle-castor

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu