Criteriul National

Colantare Auto Style Vâlcea – Aplicare folii omologate RAR

Colantare Auto Style Vâlcea – Aplicare folii omologate RAR
octombrie 11
21:11 2021

Nu de puţine ori se întâmplă ca, după ce şi-au achiziţionat maşina visurilor, oamenii să constate aceasta nu se mai pliază pe stilul lor şi vor să facă o schimbare radicală. Achiziţionarea unei alte maşini mai potrivită actualului stil evident că nu este la îndemâna oricui, însă ce se poate face pentru a reîmprospăta aspectul maşinii este să-i schimbaţi culoarea sau să-i readuceţi strălucirea. Şi nu este vorba de a o revopsi, deoarece este un procedeu prea costisitor, ci de a o colanta. Colantarea maşinilor a devenit un trend în ultimii ani, foarte mulţi şoferi apelând la acest „truc” pentru a aduce un suflu nou maşinii din dotare şi a o transforma radical. Un exemplu faimos de şofer care a apelat la soluţia colantării maşinii este Dorian Popa.

La Auto Style Vâlcea se poate face nu doar colantarea maşinilor ci şi decolantarea celor care au trecut deja prin acest proces şi se pot realiza diverse inscripţionări sau gravări. În plus, serviciile oferite de Auto Style Vâlcea nu se opresc aici, echipa vâlceană se poate ocupa şi de polish sau recondiţionare faruri, aplicare folii de protecţie pe faruri sau pe sistemele de navigaţie şi multe alte astfel de servicii pentru automobilele dumneavoastră.

Şi pentru că nu doar aspectul caroseriei trebuie avut în vedere, în atelierul Auto Style Vâlcea se pot aplica pe geamuri folii de cea mai bună calitate la ora actuală. Aplicarea de folie omologată Fusion Window Films vine cu o garanţie de 25 de ani şi se realizează în atelierul autorizat RAR, astfel că nu veţi întâmpina nicio problemă din acest punct de vedere.

Fiind în domeniu de mai bine de zece ani, Auto Style Vâlcea are un palmares impresionant în ceea ce priveşte numărul de proiecte realizate cu succes, iar mărturie în acest sens stau zecile de recenzii pozitive pe care echipa le-a primit din partea clienţilor mulţumiţi de serviciile prestate. Pe pagina oficială de Facebook (click aici) a firmei se pot găsi o mulţime de exemple de proiecte realizate, veţi găsi datele de contact ale celor care se ocupă de aceste servicii şi, de asemenea, adresa atelierului unde puteţi duce maşina pentru a-i oferi acel suflu nou de care are nevoie atât ea cât şi dumneavoastră.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul