Criteriul National

Comandă buchete de flori realizate cu dragoste

Comandă buchete de flori realizate cu dragoste
iunie 22
10:39 2021

Florile naturale, proaspete, au capacitatea de a le oferi oamenilor o bucurie inerentă vieții de zi cu zi. Fie că sunt puse într-o vază pe blatul din bucătărie, fie că se află în grădină, pe marginea aleii, toate florile par a vorbi aceeași limbă, aceea a frumuseții, a emoției, a purității.

Realizarea unui aranjament floral poate fi extrem de distractiv și de ușor în același timp. Iată doar câteva dintre sfaturile pe care ar fi bine să le iei în considerare atunci când dorești să realizezi un buchet de flori impecabil pe care să îl poți dărui cu dragoste celor pe care vrei să îi surprinzi în cel mai plăcut mod cu putință.

Mulți oameni consideră că de florile proaspete te poți bucura doar ocazional, pentru perioade scurte de timp și plătind anumite sume de bani care pentru mulți sunt destul de mari. Deloc adevărat. Mai ales primăvara și vara poți găsi în grădinile și parcurile din jur numeroase specii de flori pe care le poți pune apoi în buchete deosebite – tot ceea ce îți rămâne de făcut este să alegi acele flori de sezon, care au prețuri modeste, în cazul în care nu ai o sursă gratuită din care să faci rost de ele. Poți comanda buchete de liliac, crini, lalele și multe altele și le poți trimite persoanelor dragi pentru a le arăta recunoștința și dragostea.

Îngrijirea tulpinilor pentru flori proaspete mult timp

În cazul florilor cu tulpini lemnoase, așa cum sunt liliacul, hortensiile, eucaliptul, foarfecele nu pot face față, literalmente. Pentru a tăia aceste ramuri groase și pentru a te asigura că florile primesc suficientă apă, ia un ciocan și zdrobește capătul până când acesta se sfărâmă astfel încât să se poată hrăni cu suficientă apă.

Multe dintre buchetele pe care le achiziționezi de la o florărie fizică sau de la o florarie online vin cu tulpini lungi. Pentru a oferi un aspect deosebit aranjamentului floral, taie tulpinile la diferite înălțimi, astfel încât privirile să fie impresionate de forma aranjamentului. Poți alege și vaze mai scurte, dar evită vazele largi pentru a evita răsucirea tulpinilor.

Folosește câțiva muguri în realizarea buchetului. Pentru a aborda altfel aranjamentul, în loc să pui toate florile într-o singură vază, împrăștie-le în mai multe vaze și pune printre acestea muguri mici cu două sau trei tulpini fiecare. Grupează mai multe vaze care variază în înălțime și formă, dar au un stil similar pentru a crea o colecție interesantă de decoruri.

Păstreaza apa florilor curată în permanență. Majoritatea oamenilor știu că trebuie să taie tulpinile florilor într-un unghi de 45 de grade chiar înainte de a le pune în apă, dar nu cunosc foarte bine faptul că florile vor doar ca tot timpul să bea apă curată. Este important să înlocuiești complet apa în fiecare zi și să speli vaza pentru a elimina bacteriile de pe pereți căci pot duce la ofilirea mai rapidă a florilor.

Contrar credinței populare, nu trebuie să plasezi florile tăiate într-o zonă cu mult soare. Odată ce sunt tăiate, acestea sunt deja pe moarte, iar ceea ce vrei cu siguranță să faci este să le păstrezi cât mai mult timp, ceea ce înseamnă că trebuie să le păstrezi într-o zonă răcoroasă, departe de ferestre și guri de aerisire care le pot usca rapid.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

dca

dca

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul