Criteriul National

Comanda mancare la oala cu 30% reducere in Bucuresti si imprejurimi !

Comanda mancare la oala cu 30% reducere in Bucuresti si imprejurimi !
aprilie 27
20:38 2020Chiar daca iti place sa gatesti si faci preparate delicioase, exista momente in care pur si simplu vrei sa mananci un preparat delicios gatit de altcineva, fara sa mergi la restaurant si fara sa platesti o suma uriasa de bani pe asta. Din fericire ai optiunea asta, iar ea se numeste ” mancare la oala ” Exista din ce in ce mai multe restaurante care se orienteaza catre acest concept, insa doar cateva reusesc sa raspunda cu succes tuturor cerintelor pe care le-ai putea avea.

Exista cateva criterii esentiale pe care un restaurant care livreaza mancare trebuie sa le indeplineasca:

  1. Sa respecte intru totul retetele si sa prepare mancaruri delicioase. Orice restaurant de succes se remarca prin gust, iar acest lucru este valabil si la firmele de catering.
  2. Sa aiba preturi decente. Pretul este un criteriu foarte important. Este greu sa gasesti echilibru intre un produs de calitate si un pret atractiv, insa firme de catering care fac asta. Oala Lui Vio este o astfel de firma, iar pentru a demonstra ofera inclusiv o reducere de 30% pentru orice comanda. Ii gasiti pe www.oalaluivio.ro;
  3. Sa gateasca curat, cu produse cat mai proaspete si fara adaosuri ce contin E-uri;
  4. Sa livreze la timp mancarea. Cateringul cu mancare la oala nu este un catering normal. Mancarea nu ar trebui sa ajunga in jumatate de ora o ora, ci in cateva ore, timp in care bucataria trebuie sa isi faca treaba. Totusi, un serviciu de buna calitate trebuie sa fie furnizat la timp. Daca faci comanda diimineata este bine sa fie onorata pana seara iar daca o faci dupa ora pranzului, este bine sa fie livrata a doua zi de dimineata;
  5. Sa livreze mancarea in recipiente de buna calitate, care sa o pastreze calda si sa ii pastreze gustul;

Daca nu ai testat inca serviciul de catering mancare la oala, iti recomandam sa comanzi de la Oala lui Vio. Te poti bucura din plin de reducerea de 30% si vei face cunostinta cu un gust pe care cu greu il obtii gatind acasa.

 

 Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul