Criteriul National

Compania Amadi, lider in domeniul instalatiilor frigorifice

Compania Amadi, lider in domeniul instalatiilor frigorifice
august 30
10:13 2016

„Infiintata in anul 1993, Amadi & Co Comimpex S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta pe piata de profil din Romania.”

Cu un standard ridicat al produselor, in ceea ce priveste calitatea si raportul pret-eficienta, Amadi vine in intampinarea clientilor cu depozite frigorifice, camere frigorifice si instalatii frigorifice.

Ne adresam indeosebi persoanelor (fizice si juridice) care cauta solutii eficiente si optime de pastrare si depozitare la o temperatura stabilita a alimentelor, atat destinate consumului cat si comercializarii.

Intr-o societate aflata in dezvoltare continua si comertul cu produse alimentare in Uniunea Europeana s-a dezvoltat si el foarte mult in ultima vreme. Pentru a fi pastrate in conditii cat mai optime pentru o perioada de timp cat mai mare, fara a le fi alterate din calitati si proprietati, se apeleaza la congelare.

Alimentele care parcurg acest traseu de la producator, la comerciant, trec prin mana mai multor distribuitori.

Ele pentru a se pastra se introduc in camere frigorifice, care sunt structuri bine construite si cu un rol bine definit, iar pe baza unor instalatii frigorifice temperatura este pastrata in limitele dorite.

Amadi vine in intampinarea clientilor cu depozite frigorifice produse in atelierele proprii, instalatii frigorifice cu tehnologii de ultima ora, destinate racirii si pastrarii temperaturii constante, centrale  frigorifice, racitoare de lichide, precum si diverse echipamente frigorifice speciale.

Amadi Romania asigura si service-ul instalatiilor frigorifice, toate lucrarile au garantie, fiind fololsiti producatori internationali.

Depozitele frigorifice prevazute cu instalatii frigorifice pot fi asemanate cu unele hale/ blocuri, avand la baza un schelet metalic, fiind bine izolate termic nepermitand astfel transferul de caldura. Nu exista geamuri, caile de acces fiind destul de putine, iar in interior sunt dispuse diverse structuri metalice sub forma de rafturi pentru depozitarea alimentelor in functie de necesitatile fiecarui client in parte, la temperaturi situate in intervalul -25 si -75 grade Celsius.

Instalatiile frigorifice, fie ca vorbim de depozite sau de camere, sunt prevazute cu sisteme moderne si eficiente de combatere si stingere a incendiilor, dat fiind si mediul special. Exista dispuse instalatii de  azot, care elimina oxigenul din camera/depozit, pana la stingerea efectiva a focului.

Munca in interiorul depozitelor frigorifice se realizeaza in conditii destul de grele, dat fiind faptul temperaturilor extrem de scazute, sunt necesare numeroase pauze pentru angajati, un sistem de munca bine pus la punct care sa asigure astfel o eficienta cat mai ridicata. Spre final, se trece printr-o zona, numita si zona de acomodare, pentru a nu se realiza un contact direct cu mediul extern, diferentele extreme de temperatura putand fi chiar fatale.

Amadi foloseste instalatii frigorifice prevazute cu tehnologia Deep Freeze, fiind in momentul actual solutia cea mai des utilizata si cea mai eficienta de pastrare a alimentelor, indiferent de caracterul persisabil al acestora. Suntem la curent si folosim ultimele tehnologii de pe piata, calitatea serviciilor oferite fiind un aspect deosebit de important in misiunea noastra.

Cu un portofoliu diversificat de clienti, acoperind intreaga tara si diverse cerinte, ne mandrim ca inca din 1993 ne ridicam cu brio la orice cerinta din natura lucrarilor frigorifice, iar in urmatorii ani ne propunem sa ajungem unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata, urmand ca in scurt timp sa ne externalizam serviciile si pe plan international.

Datorita vastei experiente in acest domeniu, Amadi va sta la dispozitie cu lucrari si comenzi, echipa noastra de profesinisti va realiza executii, montaj, intretinere si service de depozite frigorifice, camere frigorifice, instalatii frigorifice, indiferent de natura si complexitatea lucrarii.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro