Criteriul National

Componentele unui kit rulou plasă țanțari și avantajele instalării lui

Componentele unui kit rulou plasă țanțari și avantajele instalării lui
februarie 26
04:46 2022

Plasele pentru țânțari sunt din ce în ce mai des utilizate în ultimii ani, principalul scop al acestora fiind acela de a ține la distanță, insectele și țânțarii ce pot pătrunde în interiorul locuințelor. Acestea pot fi instalate odată cu instalarea rulourilor exterioare, cât și ulterior, în funcție de necesități. Un kit rulou plasă țânțari, alături de folosirea unori rulouri exterioare, vor reuși să schimbe nu doar estetica fațadei clădirii, ci și interiorul locuințelor, ținându-l departe de insecte și alți musafiri nepoftiți.

 

Componentele unui kit rulou plasă țânțari

 

De regulă, o plasă de țânțari obișnuită, este destul de simplă, fiind foarte ușor de instalat. În schimb, pentru rulourile exterioare, un kit rulou plasa tantari este ceva mai complex, însă mult mai de efect. Un astfel de kit conține o serie de accesorii, toate indispensabile pentru buna funcționare a ruloului de plasă:

 

  • amortizor plasă;
  • casetă – disponibilă în culori variate: natur, alb, maro închis, maro deschis, gri antracit;
  • profil ghidaj pentru plasă cu perie pentru ghidaj inclusă – permite deschiderea plasei la dimensiunile selectate;
  • kit rulou plasă pentru ușă cu un cant;
  • lamelă terminală plasă fixă – disponibilă în culoarea natur, alb, crem, maro, gri antracit;
  • lamelă terminală plasă mobilă – disponibilă și ea în culoarea natur, alb, crem, maro, gri antracit;
  • magnet pentru plasă;
  • plasă rulou – disponibile în diferite dimensiuni în funcție de profil.

 

Avantajele unui kit rulou plasă țânțari

 

Alegerea unui kit rulou plasă țânțari necesită atenție, întrucât trebuie măsurate cu exactitate dimensiunile ferestrelor. Dacă dimensiunile plasei sunt puțin mai mari, nu este nicio problemă.

 

Marele avantaj al acestui kit, este instalarea simplă, în doar 15 minute, cu puțină atenție și îndemânare. Un kit rulou plasă țânțari poate fi montat foarte ușor, rapid, fiind eficiente împotriva insectelor pe termen lung.

 

Structura din aluminiu și plasa din fibră de sticlă sunt componente ce garantează rezistența în timp a întregului sistem.

 

Fiind acționată de două mânere, plasa tip rulou poate fi foarte ușor rulată și derulată, printr-un singur gest.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul