Criteriul National

Compresoare aer de la smt-sculeutile.ro

Compresoare aer de la smt-sculeutile.ro
mai 10
22:14 2022

Daca iti doresti achizitionarea de compresoare aer, va trebui sa cunosti cateva lucruri despre acestea, astfel incat sa te bucuri de beneficiile lor. In primul rand, va trebui sa te interesezi de scopul acestui compresor de aer, astfel incat sa iei decizia cea mai buna. Exista asadar compresoare de aer care pot fi folosite pentru uz hobby si anume pentru casa si gradina, dar si compresoare care se pot folosi in scop industrial. Alegerea trebuie sa tina asadar cont in primul rand de scopul utilizarii.

La ce trebuie sa te uiti in alegerea unor compresoare aer?

Trebuie sa ai in vedere mai multe lucruri atunci cand alegi compresoare aer. Intereseaza-te de tipul de pompa de care ai nevoie. Exista doua tipuri de pompe si anume pompa cu ulei si cea fara ulei. In functie de pompa aleasa, creste si nivelul de intretinere. De asemenea, designul este si el unul foarte important. Exista o varietate mare de designuri dintre care sa alegi, in funcie de scopul pentru care utilizezi compresorul. Va trebui asadar sa iei in calcul dimensiunea, dar si portabilitatea acestor compresooare.

Un alt lucru la care trebuyei sa te uiti este nivelul de presiune livrat de compresorul de aer. Acest nivel de presiune determina si capacityatea compresorului de a functiona impeuna cu diverse tipuri de scule pneumatice. Intereseaza-te de cerintele sculelor pe care dorest isa le folosesti inainte de a achizitiona acest compresor, astfel incat sa faci achizitia potrivita.

In ceea ce priveste intretinerea acestor compresoare aer, trebuie sa tii cont de faptul ca el necesita si operatii de intretinere. Verifica asadar saptamanal nivelul de ulei al compresorului. Daca observi ca acesta ramane fara ulei, atunci trebuie sa completezi nivelul uleiului. Tine cont sa nu depasesti nivelul maxim indicat pe ochiul de nivel, precum si pe joja de ulei. Nu amesteca diferite tipuri de ulei si nu utiliza niciodata ulei de o calitate scauzta atunci cand folosesti un astfel de compresor. Tinand cont de toate aceste lucruri, poti sa te bucuri de o viata cat mai lunga a compresorului si astfel sa il folosesti oricand ai nevoie.

Alegand un compresor cat mai bun, vei putea sa te bucuri de toate calitatile acestuia. Este indicat ca acesta sa iti ofere o placa port-supape din duraluminiu. De asemenea, aceasta ar trebui sa aiba aripioare de racire a cilindrului, precum si a capacului chiulasei. El trebuie sa mai prezinte si o constructie speciala si sa aiba toate elementele de protectie cat mai bine configurate. Idela ar fi ca ventilatia sa fie una fortata cu un debit mare. Deflectorul de aer trebuie si el sa aiba un randament cat mai ridicat. Un alt lucru de care sa te interesezi este nivelul de zgomot al acestui compresor ideal. Opteaza pentru un compresor care are un nivel de zgomot cat mai redus. Un compresor cu o ungere imbunatatita realizeaza si un consum mai scazut de ulei, de aceea poti avea in vedere si acest lucru. Fiabilitatea unui compresor trebuie si ea sa fie una crescuta.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Razvan Nemesu

Razvan Nemesu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul