Comunicat de presă – AEC a organizat gala aniversară „AEC – 2 ani de reprezentare”

iunie 15
12:22 2015

Asociatia elevilor din Constanta

Asociația Elevilor din Constanța a organizat gala aniversară „AEC – 2 ani de reprezentare”, cu ocazia împlinirii a 2 ani de la înființare.

Vineri, 12 iunie a.c., sala „Remus Opreanu” din Palatul Administrativ al județului Constanța a găzduit gala anviersară „AEC – 2 ani de reprezentare”, organizată de către Asociația Elevilor din Constanța cu ocazia împlinirii a 2 ani de la înființarea asociației.

În cadrul evenimentului aniversar au fost reuniți și premiați toți partenerii și colaboratorii AEC din primii 2 ani de activitate. De asemenea, acesta a fost și un moment de bilanț a activității de reprezentare a elevilor din primii 2 ani de activitate.

CRAIU

Prefectura

La acest moment aniversar au fost prezenți, printre alții: dna. Mariana Belu, secretarul județului Constanța, dl. Albert Craiu, consilierul ministrului educației, dl. Șerban Iosifescu, președintele Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar, lideri și foști lideri ai elevilor și studenților, reprezentanți ai societății civile etc.

Criteriul 111

Criteriul 11o

unnamed

De asemenea, în cadrul galei aniversare, președintele AEC, Constantin-Alexandru Manda, și președintele ARACIP, Șerban Iosifescu, au semnat acordul cadru de colaborare dintre AEC și ARACIP, urmând ca în toamna acestui an să aibă loc prima acțiune comună, derularea unui studiu sociologic cu privire la problemele și nevoile elevilor din județul Constanța.

PROTOCOL

Mai mult decat atat, in semn de respect si de pretuire fata de activitatea acestei inimoase asociatii, domnul profesor dr. Daniel Mihai, profesor de vioara la CNA „Regina Maria” Constanta a oferit cu generozitate publicului prezent un micro-recital.

Dany PREFECTURA RECITAAL

Evenimentul s-a bucurat de o tinuta exemplara cat si de prezenta tuturor membrilor fondatori cat si a celor ce conduc destinele acestei asociatii!

STAFF

Pentru mai multe informații:
Constantin – Alexandru Manda – Președintele AEC – Tel.: 0732 094 664

Asociatia Elevilor din Constanta