Criteriul National

Comunicat de presă al PND Constanţa

Comunicat de presă al PND Constanţa
februarie 23
07:34 2016

FB_IMG_1456212436525
COMUNICAT DE PRESĂ AL PND CONSTANŢA,25 FEBRUARIE 2016

Primăria Constanța nu trebuie să taie copacii și să afecteze traficul rutier contrar voinței cetățenilor!

Organizația Județeană Constanța a Partidului Național Democrat (PND) își manifestă, în mod ironic, îngrijorarea pentru “trauma emoțională” pe care Primăria Constanța, condusă de interimarul Decebal Făgădău (după ce doi dintre liderii locali ai partidului din care face parte, Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, au luat drumul DNA-ului fiind cercetați pentru fapte grave de corupție), o provoacă organizaţiei de tineret a PSD Constanţa prin decizia de a tăia doisprezece arbori sănătoși pentru ca City Park Mall să-și facă sens giratoriu la doar 150 de metri de o mare intersecție.
Membrii Partidului Național Democrat și o parte dintre activiștii ecologiști dobrogeni se întreabă care este motivația pentru care, în plin scandal provocat de distrugerea parcului Tăbăcărie și al altor spații verzi din oraș în favoarea unor construcții private, reprezentanții administrației locale continuă să sfideze atât orașul, prin aceste decizii halucinante, dar inclusiv propria organizație de tineret care, la finele lunii trecute a încheiat oficial așa-numita “campanie” de îmbrăcat pomi cu textile în “beneficiul” miilor de șomeri ai județului devastat de sărăcie și corupție. Reamintim faptul că, până la această oră, un cotidian local a menționat un număr de 31 de paltoane, 25 de hanorace, 27 de geci, 39 de pantaloni, fesuri, fulare, pulovere, şosete şi alte obiecte de îmbrăcăminte de iarnă la care se adaugă mesaje de încurajare de a supraviețui sezonului rece pe care tinerii social-democrați le-au mediatizat prin atârnarea de arborii și boscheții din oraș pentru a-și manifesta „grija” față de problemele constănțenilor care se află în imposibilitatea de a-și găsi ușor un loc de muncă(https://www.youtube.com/watch?v=wZnT12ygZJ8).
Îl invităm pe Decebal Făgădău să ne răspundă: unde își vor mai agăța hainele oferite de pomană tinerii psd-iști dacă, în calitate de viceprimar, aprobă campania agresivă de tăiere a copacilor?
Precizăm: copacii de pe strada Soveja, în apropiere de intersecția cu Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, sunt sănătoși, fiind unii dintre cei mai frumoși din oraș. Cetățenii, deja afectați din cauza extinderii City Mall în zona parcului, vor fi lipsiți, prin decizia Primăriei, și de protecția oferită în timpul zilelor caniculare de arborii condamnați de Decebal Făgădău prin continuarea politicii administrației Mazăre. Nu înțelegem complicitatea Agenției de Mediu care a aprobat drujbele în cei șase platani, patru tei și doi frasini de pe spațiul verde al domeniului public în vederea construirii de sensuri giratorii, alveole pentru stația de autobuz și a unei noi benzi de circulație la solicitarea companiei NEPI, cea care se ocupă de extinderea centrului comercial amintit. Conform presei locale, City Park Mall nu a plantat în locul arborilor înalți de douăzeci de metri tăiați de pe suprafața actuală a centrului comercial decât niște copăcei firavi pe Bulevardul Marinarilor, între Poarta 1 și Poarta 2 a portului, de care a lipit ostentativ etichete pe care scrie mare reclama “City Park Mall”. În plus, Primăria condusă de psd-istul Decebal Făgădău a fost deja avertizată de jurnaliști că, prin această decizie, afectează și traficul rutier din zonă (sensul giratoriu ce urmează să fie construit se află la 150 metri de intersecția Soveja – Lăpușneanu și la 250 metri de sensul giratoriu de la intersecția Soveja – Primăverii), întrucât acesta va fi îngreunat din cauza celor care intră sau ies din parcarea subterană a mall-ului construit în parc pe toată durata zilei!
În context, Organizația Județeană Constanța a Partidului Național Democrat face un apel la spiritul civic al tuturor constănțenilor pentru a opri, prin toate mijloacele legale, distrugerea spațiilor verzi. Începând cu această săptămână, membrii și simpatizanții PND vor organiza proteste în zonele în care Primăria Constanța a dispus tăierea arborilor dacă autoritățile nu revin asupra deciziilor.

22.02.2016
Partidul National Democrat
Organizatia Judeteana Constanta
Președinte SUNAY OMER

 

Sursa foto: https://m.facebook.com/PND-Constanţa-Biroul-de-Presă-1509094942731552/

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo