Criteriul National

COMUNICAT DE PRESĂ AL PRIMĂRIEI CONSTANŢA -26 IANUARIE 2016!

COMUNICAT DE PRESĂ AL PRIMĂRIEI CONSTANŢA -26 IANUARIE 2016!
ianuarie 26
18:42 2016

 

 Raport de intervenție,

sararita1 (2)

Marți 26.01.2016, orele 03.20.00 – marți, 26.01.2016, orele 10.00.

Întrucât marți, 26.01.2016, în jurul orelor 03.00 a început să ningă, la început liniștit apoi abundent, cele 9 sărărițe au început să împrăștie materialul antiderapant în tot municipiul.

În jurul orelor 04.00, cele 20 de autospeciale cu lamă au ieșit din dispozitiv pe principalele bulevarde pentru îndepărtarea zăpezii.

Cu utilajele sus menționate s-a acționat pe principalele bulevarde, pe străzile adiacente unităților de învățământ școlar, la Autobaza principală RATC , în zona podurilor și sensurile giratorii.

Precizăm că la ora transmiterii comunicatului, pe marile bulevarde zăpada este îndepărtată. Autospecialele cu lamă sunt  pregătite, iar în cazul în care stratul de zăpadă va depăși 15 cm vor acționa imediat.

În prezent, 80 de lucrători acționează în oraș pentru degajarea trecerilor de pietoni, stațiilor RATC, Spitalului Județean și la intrările din oraș.

La Centrul de primire pentru persoanele fără adăpost, situat pe strada Soveja, se află 5 oameni ai străzii.

Poliția Locală informează că agenții economici au obligația în conformitate cu HCLM nr.184, art. 3, punctul 14, să asigure îndepărtarea zăpezii, a gheții și a țurțurilor de steașină în zona imobilelor.

Sursa foto www.enderoutilaje.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo