Criteriul National

COMUNICAT DE PRESA! Anonymous are un mesaj pentru poporul român!

octombrie 04
18:37 2015

 

poza buna

                               Mesaj catre poporul român:

V-aţi alăturat în cele din urmă luptei nationale pentru o viaţă mai bună. După 25 de ani de furt, minciuni şi manipulări, comise de guvernanţii noştri cât şi de presa coruptă, manipulată de către unii politicieni, vocea noastră, a tuturor românilor se aude încă o dată pe străzile oraşelor din România, însă inlaturarea de la putere a unei singure persoane şi alegerea alteia în loc nu ne va rezolva problemele, ci doar va continua circul politic.
Noi, oameni ai acestei ţări, prin unire vom reuşi să oprim acest circ politic care se pare ca nu mai are sfârşit,trebuie să recunoaştem ca toată clasa noastră politică este coruptă şi nu serveşte interesul poporului asa cum ar trebui.
Treziţi-vă oamenilor! Vă vom trimite acest mesaj de fiecare dată când vom avea ocazia, până când veţi realiza că avem nevoie de o schimbare totală.
Noi nu dorim să ameninţăm modul de viaţă al oamenilor, noi nu dorim să dictăm un anumit mod de viaţă, noi nu dorim să facem rău nimănui, suntem pur şi simplu dorinţa de a elimina de la putere grupurile de interese iar puterea să revină oamenilor din această ţară, aşa cum trebuie să fie într-o democraţie.
Mesajul nostru este foarte simplu: Nu minţiţi oamenii, nu faceţi afaceri corupte şi nu va trebui să vă faceţi griji cu privire la corupţia din ţara voastră.
Noi toţi suntem puterea.

We Are Anonymous
We Are Legion
We Do Not Forgive
We Do Not Forget
Expect Us

Comentarii

Comentarii

Articole similare

2 Comments

 1. Daniel Hintergraber
  Daniel Hintergraber octombrie 06, 07:29

  Buna Ziua Stimate Coleg,.. Iti apreciez inflacararea de care dai dovada si de aceasta data, este un mesaj mobilizator, insa ma tem ca ceea ce doresti va ramane pentru multa vreme doar un vis frumos. Unirea Moldovei cu Romania reprezinta un obiectiv foarte serios si indraznet al multor unionisti, dar trebuie mai intai sa eliminam toate punctele divergente ce stau in calea acestui obiectiv national. Ar fi frumos si interesant daca ai scrie ceva pe aceasta tema, sa aratam publicului cititor care sunt realele probleme care stau in calea intregirii neamului romanesc. Apoi as mai dori sa atrag atentia asupra unui aspect pe care il scapi.Aigija ce scrii ca s-ar putea sa se creada in Moldova ca Romania este o tzara supercorupta si ca nu ar fibine sa se uneasca cu Romania sau anumiti „supraveghetori” sa creada ca prin ceea ce scrii despre acest subiect, ca poate faci jocurile altor puteri antiromanesti, mai precis sa nu fi catalogat ca dezinformator profesionist aflat in solda unor agenturi straine cu caracter antiromanesc. Eu te cunosc si stiu cateodata doar un pic necunoscator si insuficient informat. Iti recomand sa fii mai echidistant si sa faci un studiu amanuntit cu argumente solide. Promit ca este ultimainterventie de acest fel. Mii de scuze daca inca mai consiederi ca nu te-am inteles.

  • Daniel Mihai
   Daniel Mihai Author octombrie 06, 14:53

   Stimate prieten şi coleg Daniel Hintergraber,
   Acest mesaj l am primit direct de la ei, din organizaţia Anonymous Romania!
   Nu este creaţia ema şi totdată am dorit să l public din acel considerent că face bine şi mobilizează conştiinţele sedate şi setate ale multora.
   Ceea ce propui şi nu are legătură cu acest subiect referitor la mişcarea unionistă, din mai multe puncte de vedere nu doresc să comentez.
   Atît timp cât mai există asemenea deziderate ce se pot şi materializa, este de datoria fiecăruia în primul rînd să se informeăe şi după să comenteze sau să se alăture acelor idei expuse atît de bine în comunicatul de presă.
   De aceea,în speranţa că m ai înţeles îşi mulţumesc pentru comentariu şi te invit, ori de cîte ori vrei să intervii! Numai aşa vor înţelege cât mai mulţi ADEVĂRUL ce l pot şi urma, dacă doresc!
   Cu respecte,
   Zadkielix alias Prof. Dr. Daniel Mihai, redactor şef al ziarului Criteriul Naţional

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo