Criteriul National

COMUNICAT DE PRESA – CUPA SPORT PENTRU SANATATE LA TENIS DE MASA, EDITIA DIN LUNA IULIE 2015

iulie 28
09:13 2015

 

Liga 3 Criteriul National

Cine sunt câştigătorii Cupei Sport pentru Sănătate la tenis de masă

Asociatia Sport Pentru Sanatate a organizat la Tomis Mall in intervalul 25 -26 iulie „Cupa Sport Pentru Sanatate la tenis de masa”, competitie dedicata exclusiv amatorilor, eveniment ajuns la cea de-a treisprezecea editie.
Peste 50 de iubitori ai acestui sport din judetul Constanta, inscrisi pe 4 nivele de joc (avansati, experimentati, intermediari si incepatori) si-au disputat trofeele si premiile puse in joc de ONG-ul organizator si partenerii acestuia: cupe, medalii, tricouri, invitatii si pachete de antrenamente la Pure Jatomi Fitness Tomis si la Clubul Sportiv de Squash West Side.

Liga 1 Criteriul National
Sistemul de joc este astfel conceput astfel incat fiecare participant sa dispute mai multe meciuri in faza grupelor, cei mai buni calificandu-se pe tabloul eliminatoriu, unde s-au disputat meciuri pe muchie de cutit, cu rasturnari spectaculoase de scor. Liga Expert (amatori avansati) a fost castigata de Rosentzveig Sorin Catalin, podiumul fiind completat de Gheorghiu Cristian Marian, Constantin Ioan si Caplescu Adrian. Pe primele 4 pozitii la Liga Master (amatori experimentati) s-au clasat Danalache Daniel, Mitrea Silviu, Mates Lucian si Suciu Dragos „Fukusima”. Trofeul Ligii Challenge (amatori intermediari) a fost adjudecat de Nazare Florin, pe locurile 2, 3 si 4 clasandu-se Cirneala Dumitru, Flaut Liviu si Rasid Aihan, iar laureatii Ligii Starter (amatori incepatori) au fost Butnaru Stefan, Deacu Sorin, Andrei Radu-Dan si Gheorghe Neluta.

Liga 2 Criteriul National
Urmatoarea editie va avea loc in week-endul 22 – 23 august, inscrierea facandu-se online, accesand siteul www.sportpentrusanatate.com si completand formularul de participare.

Liga STARTER  Criteriul National
„Felicitari castigatorilor, dar si tuturor concurentilor care si-au „sacrificat” weekendul si au preferat sa se alature acestei minunate comunitati, cea a iubitorilor de tenis de masa constanteni, in detrmientul unei bai in mare sau unei iesiri in club. Ne bucura ca de la editie la editie nivelul competitiilor creste, dar si aria geografica a participantilor, in acest weekend prezentandu-se si concurenti din orasele limitrofe Constantei – Navodari, Cernavoda, Eforie, chiar si Casimcea. Sport, Sanatate, Voie Buna!”, a concluzionat Radu-Dan Andrei, presedintele ONG-ului organizator, Asociatia Sport Pentru Sanatate.

Surse foto :sportpentrusanatate.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

1 Comment

  1. Cosmin
    Cosmin august 13, 05:44

    Unii din dorinta de a aduna cat mai multe cartoane, erau in stare sa se inscrie la incepatori.Rusinos mod de a colectiona trofee mincinoase.Unde nu este onoare si demnitate se instaleaza lejer ipocrizia.Mi-ar fi rusine sa ma mandresc cu asa ceva.Daca prima data , sa admitem ca a fost o greseala si nu ti-ai evaluat corect valoare, a doua oara nu te mai inscrii tot la acelasi nivel.D-nul Nazare Florin ,pari un om serios si respectabil, dar, ca in multe cazuri aparentele inseala. Nici D-nul Cirneala Dumitru nu avea ce cauta la acel nivel,dar la el se vede ca este om de onoare si nu s-a mai inscris. Propun ca sa vi se dea diploma ,cupa si medalia de la inceputul competitiei , atitudinea dumneavoastra nu are nimic in comun cu Fair-Play-ul.Urmatoarea editie va inscrieti la grupa Starter ?!!!Rusine Florin Nazare.

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo