COMUNICAT DE PRESA! Ziua Europei in Constanța – Proiecte pentru Tineri prin #PrismaEU organizat de asociația GEYC!

mai 09
16:15 2015

Pe data de  9 mai 2015, de  Ziua Europei, la Constanta, asociatia GEYC a organizat un modul intensiv de comunicare și argumentare bazat pe competențe cheie la nivel european, intr-o modalitate originala si bazat pe educatia non-formala.

Prisma

Eveniment a fost găzduit de City HUB Constanţa (Stefan cel Mare în incinta Tomis Mall).

Activitatea s-a adresat elevilor interesați să își testeze și să dezvolte aceste competențe și a reprezentat un eveniment de diseminare de rezultate al proiectului european PRISMA European Network.

Modulul de Comunicare din cadrul SMARTER Academy continuă edițiile precedente cu un nou program de formare dedicat dezvoltării competențelor de comunicare și argumentare pentru tineri din orașul Constanța.

Participarea a fost gratuită şi permisă tinerilor înscrişi, cărora li s-a confirmat participarea.

Domnul Victor Coman in calitate de formator din partea asociatiei GEYC a asigurat buna desfasurare a evenimentului.

Precizez ca absolut toti participantii au fost interactivi si au fost recompensati cu un set de informatii utile. De asemenea acestia au obtinut la finalul evenimentului certificate de participare.

Din echipa GEYC RC au facut parte: Andreea Ilie, Cristiana Lucaci si Nicoleta Munteanu.

Evenimentul s-a bucurat de succes.

Sursa foto : https://www.facebook.com/events/1674053846148103/