Criteriul National

Comunicat Europol cu privire la Raportul de evaluare a tezei de doctorat a secretarului de stat Despescu Bogdan

Comunicat Europol cu privire la Raportul de evaluare a tezei de doctorat a secretarului de stat Despescu Bogdan
iulie 20
19:32 2020

In continuarea luptei impotriva coruptiei inceputa de sindicatul nostru avem deosebita onoarea sa va informam asupra urmatoarelor …

i. din informatiile transmise de membrii sindicatului nostru, în data de 25.06.2020, la ora 11.00, chestorul sef de politie Despescu Bogdan, numărul 2 din Ministerul Afacerilor Interne, si-a facut aparitia in fata Comisiei de Etica a Academiei de politie din Bucuresti incercand sa aduca „justificari” acuzatiilor de plagiat formulate de jurnalista Emilia Șercan. Conform jurnalistei și partenerei noastre în combaterea abuzurilor si infracțiunilor comise de factorii de decizie din MAI, Bogdan Despescu a plagiat cel puțin 157 de pagini dintre cele 345 ale tezei de doctorat cu titlul „Criminalitatea în domeniul achizițiilor publice” sustinută în 2010.
ii. desi rectorul Academiei a initiat toate demersurile de blocare a comisiei de analiza a tezei de doctorat, iar prorectorul Ioan Mara ia garantat secretarului de stat ca raportul de evaluare a tezei nu va fi parasii incinta Academiei, ba dimpotriva va fi „reevaluat” in asa fel incat sesizarea jurnalistei Sercan Emilia sa fie lovita de „nulitate absoluta”, binenteles contra sustinerii actualei conducerii a Academiei.
iii. publicam in pdf.ul anexat o copie a raportului de evaluare a tezei de doctorat a chestorului sef de politie Despescu Bogdan – un alt plagiator ce urmeaza a avea soarta predecesorului sau, Toba Petre.
In urmatorul comunicat va vom dezvalui implicatiile Francmansoneriei in conducerea Academiei de politie, loja din care face parte actualul rector Andrus Catalin si viitorul sau prorector dar si legaturile acestora cu persoane ce detin functii importante in Ministerul educatie nationale.
Am dori in acelasi timp sa informam/solicitam in mod oficial sprijinul Serviciului Secret al Ministerului de Afaceri interne pentru ca in ultimul timp membrii sindicatului nostru au primit amenintari voalate si directe de la persoanele mentionate in comunicat.
Doar cu sprijinul vostru Lupta impotriva coruptie demarata de sindicatul Europol va continua !
Viitorul ne aparține! Presedinte Cosmin Dorel ANDREICA sindicateuropol@gmail.com

Comunicat Sindicatul Europol – BD 2

Articolul Comunicat Europol cu privire la Raportul de evaluare a tezei de doctorat a secretarului de stat Despescu Bogdan apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul