iulie 20
19:32 2020

In continuarea luptei impotriva coruptiei inceputa de sindicatul nostru avem deosebita onoarea sa va informam asupra urmatoarelor …

i. din informatiile transmise de membrii sindicatului nostru, în data de 25.06.2020, la ora 11.00, chestorul sef de politie Despescu Bogdan, numărul 2 din Ministerul Afacerilor Interne, si-a facut aparitia in fata Comisiei de Etica a Academiei de politie din Bucuresti incercand sa aduca „justificari” acuzatiilor de plagiat formulate de jurnalista Emilia Șercan. Conform jurnalistei și partenerei noastre în combaterea abuzurilor si infracțiunilor comise de factorii de decizie din MAI, Bogdan Despescu a plagiat cel puțin 157 de pagini dintre cele 345 ale tezei de doctorat cu titlul „Criminalitatea în domeniul achizițiilor publice” sustinută în 2010.
ii. desi rectorul Academiei a initiat toate demersurile de blocare a comisiei de analiza a tezei de doctorat, iar prorectorul Ioan Mara ia garantat secretarului de stat ca raportul de evaluare a tezei nu va fi parasii incinta Academiei, ba dimpotriva va fi „reevaluat” in asa fel incat sesizarea jurnalistei Sercan Emilia sa fie lovita de „nulitate absoluta”, binenteles contra sustinerii actualei conducerii a Academiei.
iii. publicam in pdf.ul anexat o copie a raportului de evaluare a tezei de doctorat a chestorului sef de politie Despescu Bogdan – un alt plagiator ce urmeaza a avea soarta predecesorului sau, Toba Petre.
In urmatorul comunicat va vom dezvalui implicatiile Francmansoneriei in conducerea Academiei de politie, loja din care face parte actualul rector Andrus Catalin si viitorul sau prorector dar si legaturile acestora cu persoane ce detin functii importante in Ministerul educatie nationale.
Am dori in acelasi timp sa informam/solicitam in mod oficial sprijinul Serviciului Secret al Ministerului de Afaceri interne pentru ca in ultimul timp membrii sindicatului nostru au primit amenintari voalate si directe de la persoanele mentionate in comunicat.
Doar cu sprijinul vostru Lupta impotriva coruptie demarata de sindicatul Europol va continua !
Viitorul ne aparține! Presedinte Cosmin Dorel ANDREICA sindicateuropol@gmail.com

Comunicat Sindicatul Europol – BD 2

Articolul Comunicat Europol cu privire la Raportul de evaluare a tezei de doctorat a secretarului de stat Despescu Bogdan apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.