Criteriul National

Comunităţi locale. Acţiuni necesare- Tinerii Partea a Treia

Comunităţi locale. Acţiuni necesare- Tinerii     Partea a Treia
martie 19
07:43 2016

AVERTISMENT!

Redacția ziarului nostru invocă articolul numărul 30 din Constituție ce precizează clar că libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public sunt inviolabile.Iar cenzura de orice fel este interzisă.

heart

Pregătirea candidaturilor pentru alegerile locale, dupa cum arată componența „echipelor”, nu include și participarea  tinerilor la actul de conducere .
  De ce ?
Puțini s-au întrebat și foarte puțini au căutat și răspunsul.
Seniorii „politicii locale” spun că va veni și vremea lor !
Tinerii , ocupați cu divertismentul și,unii, putini, ca „actori” în tristul spectacol al libertinajului, nu se arată interesați de ziua de mâine. Finanțarea este asigurată necondiționat de către parinți, cei care vor realiza prea târziu că nu au ținut echilibrul dintre ordine și libertate, contribuind astfel la „risipirea” viitorului copilului lor. Vor da vina pe regimul politic ! Alții sunt de vină !
 
  TINERI ! IMPLICAȚI-VĂ !
tineri
Aveți o bogăție unică : entuziasmul, bunătatea spontană, setea de acțiune și energii atât de generoase. Vă puteți dărui cu bucurie Conducerii vieții comunității !
  Nu ați suferit deformarea vieții și corupția.Inima vă este deschisă și sunteți sensibili la durerea celorlalți.
 
   Reușita activității autorității locale pentru cetățeni depinde de implicarea voastră! 
 
   Concret, conlucrați cu ceilalți care sunt de bună credință și cu experiență; organizați-vă, având în frunte un grup „Cap limpede” și concepeți impreuna obiectivele de care au nevoie concetățenii ; cereți candidaților înscriși în cursa electorală să-și asume aceste IMPERATIVE și asigurați-vă că le vor traduce în practică dacă vor fi aleși. 

  Rețineți vă rog !  Numai în situații deosebite , așa cum sunt fluctuațiile electorale în democrație, puteți proba calitățile și exigențele voastre ! Voi sunteți omenirea de mâine ! 

   Demonstrați celor care vă ignoraă, că aveți forța, știința și buna-credință să-i determinați pe cei „aleși” să reprezinte cu adevărat interesele tuturor și ale fiecăruia în parte !
Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte inspiratului autor Vasile Soroceanu şi totodată,pe această cale îl asigură de colaborarea ce se doreşte a fi permanentizată !

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo