Criteriul National

CONFESIUNE! Robert Knepper se declara socat de modul in care Securitatea i-a afectat pe romani!

mai 08
17:36 2015

 

 Interpretul personajului Theodore „T-Bag” Bagwell din serialul „Prison Break”, a declarat la East European Comic Con, ca nu este pentru prima data in Romania. In urma cu 30 de ani a venit aici pe vremea Securitatii si acum este foarte fericit sa vada ca lucrurile s-au schimbat.

Kneeper

Robert Knepper participa la editia din acest an a East European Comic Con, care se desfasoara de vineri pana duminica, la complexul Romexpo din Bucuresti, informeaza Mediafax.

La conferinta de presa de vineri au mai participat actorul Manu Bennett, renumit pentru rolul Crixus din serialul „Spartacus”, actorul Osric Chau, celebru pentru interpretarea personajului Kevin Tran din serialul „Supernatural”, si Mircea Muresan, directorul East European Comic Con.

Actorul american Robert Knepper a spus ca se bucura sa vada ca lucrurile nu mai sunt ca pe vremea Securitatii. „Am mai fost cu 30 de ani in urma aici. Este foarte diferit, sunt foarte fericit sa vad ca lucrurile s-au schimbat”, a spus Robert Knepper.

El a precizat ca a mai fost in Romania in anul 1985, alaturi de alti tineri actori, pentru cateva show-uri la Cluj si a povestit despre interdictiile care i-au fost impuse in timpul respectivei vizite si despre cat de socat a fost sa vada cat de mult erau controlati romanii de Securitate.

„Aveam 25 ani, era pe vremea Securitatii si am lucrat indeaproape cu CIA. Ne-au spus ‘Nu puteti face asta. Nu puteti face asta. Nu puteti face asta’. Se uitau toti la mine, eram cel mai tanar actor din companie”, a spus Robert Knepper.

„Fiind aici si vazand modul in care Securitatea i-a afectat pe romani a fost socant. A fost ca si cum as fi fost intr-o oala sub presiune (…) Sunt foarte fericit ca sunteti diferiti acum”, a mai spus Robert Knepper.

Actorii Manu Bennett si Osric Chau s-au declarat fericiti ca au venit pentru prima data in Romania. Actorul canadian Osric Chau chiar a spus ca i se pare ca orasele din Romania se aseamana cu orasul sau natal, Vancouver.

Actorul Manu Bennett, care este nascut in Noua Zeelanda, a spus ca este incantat sa vina in Romania, unde poate sa aiba o perspectiva asupra lucrurilor si sa isi cunoasca fanii din aceasta parte a lumii. „Ce imi place la Comic Con este faptul ca poti sa interactionezi cu diferite culturi, oameni si povesti”, a spus Manu Bennett.

Sursa foto : www.kafediem.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo