Criteriul National

Confidentialitatea la locul de munca

Confidentialitatea la locul de munca
august 01
09:43 2017

Una dintre cele mai frecvente intrebari puse de tinerele care isi incep activitatea in acest domneiu, intrebare care vine ca urmare a stereotipurilor pe care inca le genereaza acest domneiu, mai ales din partea celor care nu au prea multe informatii si se grabesc sa eticheteze. Cea mai mare teama vine in momentul in care suntem constienti de faptul ca nu putem schimba parerile celor din jur, iar videochatul nu este inca asociata cu o meserie perfect legala, cum este de altfel.

Confidentialitatea este un aspect cheie in momentul in care alegem sa ne angajam la un studio, asa ca un studio profesionist asigura acest lucru tuturor celor care doresc sa se angajeze in videochat prin importanta pe care o acorda profilului online si prin blocarea tarii din care lucreaza respectivul model, astfel incat sa nu existe posibilitatea de a f vazuta de membrii din anturajul sau.

In cadrul celui mai bun studio de videochat din Bucuresti, atat legalitatea, confortul, mediul de lucru si confidetialitatea sunt aspecte care prezinta un interes deosebit pentru angajator, fiind in permanenta preocupat de promovarea si asigurarea unui loc de munca productiv pentru fiecare, atat pentru modele cat si pentru afacere.

Programul flexibil si accesibilitatea catre noi studiouri sunt lucruri care contribuie la decizia unei persoane de a se angaja la un studio, sau de a se muta catre unul nou in care toate dorintele sunt indeplinite, iar posibilitatea de a avansa si de a invata mai multe lucruri este mai mare in comparatie cu altele. De aceea, un studio de videochat pofesionist are in vedere dezvoltarea propriei modalitati de conducere, de abordare a diverselor situatii in care trebuie sa aiba o atitudine profesionista, de a se promova prin intermediul reusitelor modelelor, fara a face publica imaginea acestora, daca acest lucru nu este dorit.

In momentul in care hotaram sa mergem la un interviu, trebuie sa avem in vedere aspecte precum cantitatea de informatie pe care o ofera acel studio de videochat, tarnsparenta activitatii, precum si parerile celor din domeniu, care trebuie verificate in prealabil, nu intotdeauna o parere este sincersa sau bine intentionata.

In functie de dorintele fiecaruia de a obtine o independenta financiara, o sansa de a avea un stil de viata mai bun dar si posibilitatea de a-si indeplini obiectivele propuse la o varsta mult mai tanara, videochatul este o solutie unde iti poti indeplinii toate visele, astfel incat acest lucru sa nu te impiedice in situatia in care iti doresti sa te dezvolti si in alta directie in acelasi timp, avand in vedere ca aspect pecum confidentialittea este unul dintre cele mai importante atunci cand incepem activitatea in aceasta industrie.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo