Criteriul National

Confidentialitatea la locul de munca

Confidentialitatea la locul de munca
august 01
09:43 2017

Una dintre cele mai frecvente intrebari puse de tinerele care isi incep activitatea in acest domneiu, intrebare care vine ca urmare a stereotipurilor pe care inca le genereaza acest domneiu, mai ales din partea celor care nu au prea multe informatii si se grabesc sa eticheteze. Cea mai mare teama vine in momentul in care suntem constienti de faptul ca nu putem schimba parerile celor din jur, iar videochatul nu este inca asociata cu o meserie perfect legala, cum este de altfel.

Confidentialitatea este un aspect cheie in momentul in care alegem sa ne angajam la un studio, asa ca un studio profesionist asigura acest lucru tuturor celor care doresc sa se angajeze in videochat prin importanta pe care o acorda profilului online si prin blocarea tarii din care lucreaza respectivul model, astfel incat sa nu existe posibilitatea de a f vazuta de membrii din anturajul sau.

In cadrul celui mai bun studio de videochat din Bucuresti, atat legalitatea, confortul, mediul de lucru si confidetialitatea sunt aspecte care prezinta un interes deosebit pentru angajator, fiind in permanenta preocupat de promovarea si asigurarea unui loc de munca productiv pentru fiecare, atat pentru modele cat si pentru afacere.

Programul flexibil si accesibilitatea catre noi studiouri sunt lucruri care contribuie la decizia unei persoane de a se angaja la un studio, sau de a se muta catre unul nou in care toate dorintele sunt indeplinite, iar posibilitatea de a avansa si de a invata mai multe lucruri este mai mare in comparatie cu altele. De aceea, un studio de videochat pofesionist are in vedere dezvoltarea propriei modalitati de conducere, de abordare a diverselor situatii in care trebuie sa aiba o atitudine profesionista, de a se promova prin intermediul reusitelor modelelor, fara a face publica imaginea acestora, daca acest lucru nu este dorit.

In momentul in care hotaram sa mergem la un interviu, trebuie sa avem in vedere aspecte precum cantitatea de informatie pe care o ofera acel studio de videochat, tarnsparenta activitatii, precum si parerile celor din domeniu, care trebuie verificate in prealabil, nu intotdeauna o parere este sincersa sau bine intentionata.

In functie de dorintele fiecaruia de a obtine o independenta financiara, o sansa de a avea un stil de viata mai bun dar si posibilitatea de a-si indeplini obiectivele propuse la o varsta mult mai tanara, videochatul este o solutie unde iti poti indeplinii toate visele, astfel incat acest lucru sa nu te impiedice in situatia in care iti doresti sa te dezvolti si in alta directie in acelasi timp, avand in vedere ca aspect pecum confidentialittea este unul dintre cele mai importante atunci cand incepem activitatea in aceasta industrie.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo