Criteriul National

Cea de-a 15-a ediție a Congresului Internațional de Estetică Dentară reunește, la București, specialiști de top ai medicinei dentare din întreaga lume

Cea de-a 15-a ediție a Congresului Internațional de Estetică Dentară reunește, la București, specialiști de top ai medicinei dentare din întreaga lume
mai 16
14:41 2018

Societatea de Stomatologie Estetică din România organizează cea de-a 15-a ediție a Congresului Internațional de Estetică Dentară, eveniment care va reuni peste 1.500 de participanți din întreaga lume.

Nu mai puțin de 60 de lectori – specialiști de prestigiu din domeniul medicinei dentare – vor susține, în cadrul congresului, lucrări teoretice și practice, iar reprezentanții celor mai mari companii de produse stomatologice din lume își vor prezenta ultimele inovații în materie de tehnologii ale esteticii dentare.

Printre aceștia se numără și cei de la MIS Implants Technologies, companie cu peste 20 de ani de experiență în proiectarea și fabricarea implanturilor dentare, situată în top 5 al celor mai mari astfel de companii din lume și prezentă în 65 de țări de pe toate continentele, inclusiv în România.

De fapt, luna aceasta, MIS împlinește 13 ani de prezență și activitate pe piața din România, astfel că își va sărbători aniversarea împreună cu participanții la congres, organizând o petrecere ce se anunță a fi de-a dreptul incendiară.

MIS congres estetica dentara

Congresul Internațional de Estetică Dentară se va desfășura în perioada 17-19 mai, la JW Marriott Grand Hotel din București, în prezența celor mai mari specialiști în estetică dentară, implantologie, parodontologie, protetică și noi tehnologii ale esteticii dentare, veniți din țări precum Italia, Elveția, Germania, Franța, Belgia, Israel, Turcia, Grecia, Portugalia, Marea Britanie, Cehia, Liban, România, Spania, Rusia și Bulgaria.

Designul zâmbetului și geometria frumuseții

Specialiștii care vor susține lucrări în cadrul evenimentului vor aborda cele mai actuale soluții de redare a zâmbetului perfect, vorbind despre tehnologiile avansate care pot contribui la geometria frumuseții și despre cele mai noi tehnici digitale care promit să revoluționeze medicina și estetica dentară.

Reprezentanții MIS, spre exemplu, lansează noul MIS CONNECT, un sistem protetic permanent ce poate fi utilizat în restaurări uni sau multi dentare înșurubate, garantând rezultate excelente și ușor de obținut.

Pe lângă implantologie, însă, în cadrul congresului vor fi dezbătute multe alte subiecte de interes din punct de vedere al esteticii dentare, de la endodonție, până la fațetarea dinților și arta restaurărilor cu compozite.

Astfel, cea de-a 15-a ediție a Congresului Internațional de Estetică Dentară se anunță a fi printre cele mai reușite evenimente ale anului, în domeniul medicinei dentare,  România continuând să își întărească poziția pe harta esteticii dentare din întreaga lume.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi aici.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei