Criteriul National

Cea de-a 15-a ediție a Congresului Internațional de Estetică Dentară reunește, la București, specialiști de top ai medicinei dentare din întreaga lume

Cea de-a 15-a ediție a Congresului Internațional de Estetică Dentară reunește, la București, specialiști de top ai medicinei dentare din întreaga lume
mai 16
14:41 2018

Societatea de Stomatologie Estetică din România organizează cea de-a 15-a ediție a Congresului Internațional de Estetică Dentară, eveniment care va reuni peste 1.500 de participanți din întreaga lume.

Nu mai puțin de 60 de lectori – specialiști de prestigiu din domeniul medicinei dentare – vor susține, în cadrul congresului, lucrări teoretice și practice, iar reprezentanții celor mai mari companii de produse stomatologice din lume își vor prezenta ultimele inovații în materie de tehnologii ale esteticii dentare.

Printre aceștia se numără și cei de la MIS Implants Technologies, companie cu peste 20 de ani de experiență în proiectarea și fabricarea implanturilor dentare, situată în top 5 al celor mai mari astfel de companii din lume și prezentă în 65 de țări de pe toate continentele, inclusiv în România.

De fapt, luna aceasta, MIS împlinește 13 ani de prezență și activitate pe piața din România, astfel că își va sărbători aniversarea împreună cu participanții la congres, organizând o petrecere ce se anunță a fi de-a dreptul incendiară.

MIS congres estetica dentara

Congresul Internațional de Estetică Dentară se va desfășura în perioada 17-19 mai, la JW Marriott Grand Hotel din București, în prezența celor mai mari specialiști în estetică dentară, implantologie, parodontologie, protetică și noi tehnologii ale esteticii dentare, veniți din țări precum Italia, Elveția, Germania, Franța, Belgia, Israel, Turcia, Grecia, Portugalia, Marea Britanie, Cehia, Liban, România, Spania, Rusia și Bulgaria.

Designul zâmbetului și geometria frumuseții

Specialiștii care vor susține lucrări în cadrul evenimentului vor aborda cele mai actuale soluții de redare a zâmbetului perfect, vorbind despre tehnologiile avansate care pot contribui la geometria frumuseții și despre cele mai noi tehnici digitale care promit să revoluționeze medicina și estetica dentară.

Reprezentanții MIS, spre exemplu, lansează noul MIS CONNECT, un sistem protetic permanent ce poate fi utilizat în restaurări uni sau multi dentare înșurubate, garantând rezultate excelente și ușor de obținut.

Pe lângă implantologie, însă, în cadrul congresului vor fi dezbătute multe alte subiecte de interes din punct de vedere al esteticii dentare, de la endodonție, până la fațetarea dinților și arta restaurărilor cu compozite.

Astfel, cea de-a 15-a ediție a Congresului Internațional de Estetică Dentară se anunță a fi printre cele mai reușite evenimente ale anului, în domeniul medicinei dentare,  România continuând să își întărească poziția pe harta esteticii dentare din întreaga lume.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi aici.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu