Criteriul National

Constanța – balegă, Făgă se piaptănă la Bruxelles

Constanța – balegă, Făgă se piaptănă la Bruxelles
septembrie 28
11:46 2016

dd

 

Mulţumit micuţul şi răsfăţatul Făgădel de ispravele lui ca de exemplu :

-parcul arheologic a fost transformat într-o junglă cu tranşee, ce se putea mai exotic de atât?

-iar noul şantier de pe Tomis începe să o ia la vale în cele mai spectaculoase şi fascinante cascade de nisip şi beton, restul orașului paradis…

Ce credeți că şi-a spus prichindelul admirându-se: ,, oglindă oglinjoară, cine este mai motănel în ţară? merit şi eu la Bruxelles la căşti să bag o rocăreală?” Aşa plecă micuţul în excursie să-şi aranjeze moţul pe bigudiuri în dressing la Bruxelles mândru şi el ca a fost ales pentru intelingeţa lui de a împrăstia pui congelaţi şi vouchere pe la amărâţi din banii intregii comunităţi.

Stimati cetăţeni, staţi liniştiţi, reglaţi televizorul în formatul corect 16:9, sunteţi pe mâini bune, în curând tot oraşul va deveni o reuşită amenajare asemănătoare celei de la Neptun - Paradis Aventura Parc. Poate unii s-ar simți ofensați de metafora titlului, dar balega pe câmp arată mult mai bine decât multe zone ale oraşului.

We love Constanța…

 Departamentul Pamflet Criteriul vă oferă și poze explicite

img_20160926_184822

 

04-parc-arheologic-1

 

cdecearataparcularheologicprecum-1468788344

cparcularheologicpanditdeopisica-1457270397

img7633-1468788650

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro