Criteriul National

Constanța – balegă, Făgă se piaptănă la Bruxelles

Constanța – balegă, Făgă se piaptănă la Bruxelles
septembrie 28
11:46 2016

dd

 

Mulţumit micuţul şi răsfăţatul Făgădel de ispravele lui ca de exemplu :

-parcul arheologic a fost transformat într-o junglă cu tranşee, ce se putea mai exotic de atât?

-iar noul şantier de pe Tomis începe să o ia la vale în cele mai spectaculoase şi fascinante cascade de nisip şi beton, restul orașului paradis…

Ce credeți că şi-a spus prichindelul admirându-se: ,, oglindă oglinjoară, cine este mai motănel în ţară? merit şi eu la Bruxelles la căşti să bag o rocăreală?” Aşa plecă micuţul în excursie să-şi aranjeze moţul pe bigudiuri în dressing la Bruxelles mândru şi el ca a fost ales pentru intelingeţa lui de a împrăstia pui congelaţi şi vouchere pe la amărâţi din banii intregii comunităţi.

Stimati cetăţeni, staţi liniştiţi, reglaţi televizorul în formatul corect 16:9, sunteţi pe mâini bune, în curând tot oraşul va deveni o reuşită amenajare asemănătoare celei de la Neptun - Paradis Aventura Parc. Poate unii s-ar simți ofensați de metafora titlului, dar balega pe câmp arată mult mai bine decât multe zone ale oraşului.

We love Constanța…

 Departamentul Pamflet Criteriul vă oferă și poze explicite

img_20160926_184822

 

04-parc-arheologic-1

 

cdecearataparcularheologicprecum-1468788344

cparcularheologicpanditdeopisica-1457270397

img7633-1468788650

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo