Criteriul National

Constanta iese in strada: ,,Tacerea ucide!”

Constanta iese in strada: ,,Tacerea ucide!”
noiembrie 04
07:44 2015

Un protest de amploare se anunta astazi si la Constanta dupa ce cateva sute au protestat si aseara in zona centrala a orasului iar in Bucuresti peste 20 000 de oameni au marsaluit la sediile Ministerului de Interne, a Guvernului si a Primariei sector 4 cerand demisia lui Oprea, Ponta si a primarului Piedone.

Reuniunea de astazi 04_noiembrie_2015 din Constanta se va face in fata Primariei la ora 18:30. Initiatorii miscarii doresc sa fie solidari cu familiile indurerate si manifestatiile de la nivel national.

,,o tragedie care a indoliat o tara intreaga, chinurile groznice in care au sfarsit acei tineri au avut ecou in constiinta tuturor romanilor cauzand o suferinta profunda – mare pacat ca a trebuit sa se petreaca un asemenea necaz ca sa ne dam seama de problemele grave administrative. Sunt alte tragedii cu sutele si miile in toata tara, oameni care sfarsesc in haosul rutier, in spitale insalubre suferind de diferite boli cauzate de mizeria oraselor si aerul poluat. Pe langa toate aceste nenorociri, am ajuns una dintre tarile cu cel mai mic consum cultural din Europa.

Problemele de administratie centrala sunt aceleasi, doar la alta scara, cu cele locale. Sa nu uitam clovnul de primar incatusat pe care l-am avut si care instiga populatia la desfatare in petreceri publice in timp ce sute si mii de oameni in oras si in judet cu greu supravietuisc saraciei. Conducerea prezenta este aceeasi Marie,  oricine poate observa ca orasul este condus defapt de discotecari, poluarea este in floare, iar taramul cultural a fost desertificat.” au enuntat initiatorii adunarii pe saiturile de socializare.

va mai recomandam: am-platit-o-jertfa-prea-mare-mars-al-tacerii

Bucuresti_03_noiembrie_2015

12193888_804934839630058_3761484507063682137_n

IN STRADA

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo