Criteriul National

CONSTANTENI, A SOSIT MOMENTUL ADEVARULUI!

iunie 02
15:07 2015

 

 CU TOTII AM ASTEPTAT ACEST LUCRU IAR ACUM SE POATE INTAMPLA !

Top Secret

  AVERTISMENT!

Acest document contine o serie de adevaruri pe care diversele grupurile de interese din Constanta nu doresc sa se stie despre ele!

Lucrurile sunt asa de grave incat informatia din acest articol si dintr-un alt document vor putea ajuta procurorii , DNA-ul cat si autoritatile competente sa ia masurile ce se cuvin!

Acest articol vine in completarea unui altuia care circula deja pe internet cu o viteaza diabolica de la primul calculator unde a fost lansat la zeci, sute ,mii si zeci de mii de catre alti pentru altii!

Aceasta mare putere de-a dreptul virala se datoreaza nu doar titlui „Constanta trezeste-te pana cand nu va fi prea tarziu ” cat si faptului ca documentul recomanda printre altii catre agentii economici ,top managers ,societate academica ,elevii, studentii o serie de linkuri despre :

1) Oportuniatati de afaceri care aduc profit mai mare de 25% in mai putin de 25 de saptamani

2) Domenile de activitati unde banii investiti luni incepe sa aduca profit vineri

3) Proiecte ce pot fi implementate de catre institutie la care studieaza si care ofera posibilitatea elevilor si studentilor sa castige bani in timp ce studieaza

4) Prezinta linkuri catre o serie de proiecte ce pot fi facute in Constanta si care atrag intr-un timp relativ scurt donatii, sponsorizari etc

5) Prezinta o lista cu proiecte ce pot fi finantate cu prioritate de catre UE !

Investors are leaving Europe Union

Pe langa aceste linkuri legate de astfel de proiecte si oportunitati de afaceri, documentul are ca obiectiv sa ofere o serie de informatii despre care pana acum constantenii

nu au avut acces la ele ,cat si sa mobilizeze pe cetatenii Constantei pentru ceea ce se va intampla in urmatoarea perioada si in acelasi timp sa ofere autoritatilor competente o serie de informatii care i pot ajuta la intocmirea unor dosare de coruptie si alte cazuri ce tin de o serie de abuzuri si jafuri care se fac asupra banilor publici.

Daca aveti orice tip de afaceri in Constanta si in special in alimentatia publica ,turism ,comert cu amanuntul ,transport,imobiliare ,oferiti un servici de orice fel in judetul Constanta sau ati facut schimburi comerciale cu diverse firme care pana acum au fost abonate de o maniera directa sau indirecta la banii publici veti avea motive foarte serioase sa urmariti acest document.

In alta ordin de idei daca sunteti anjajati la stat sau la privat , ori unteti someri sau veti lucra in acest sezon la Constanta si pe litoral,sunteti elevi sau studentu  veti gasi in acest document o serie de informatii de care aveti nevoie!

NICIODATA  DUPA 1989 NU A FOST UN MOMENT ASA DE BUN !

Daca constantenii vor rata acest moment, generatii intregi vor avea de suferit pentru inca multi ani de acum incolo… De acea este foarte important ca de indata ce veti parcurge acest document si veti intelege despre ce este vorba sa faceti cele necesare ca un numar cat mai mare de prieteni si cunoscuti sa fie informati de ceea ce se poate intampla!

Ca sa putem intelege cat de grava este situatia pe care o vom prezenta in acest si intr-un alt document o sa va invitam sa urmariti o serie de lucruri de natura penala care se intampla si care va afecteaza zi de zi cariera profesionala ,viata de familie ,afacerile si intr-un cuvant… totul!

Din cauza aceasta a venit moment sa stiti cum se poate pune capat la toate acestea ,unde in afara Romaniei trebuie actionat in new media ca autoritatile sa poate lua atitudine etc

AVAND IN VEDERE GRAVITATEA UNEI ASTFEL DE SITUATII, A VENIT VREMEA CA CETATENII DIN CONSTANTA SA PUNA CAPAT UNOR ASTFEL DE JAFURI SI ABUZURI CE SE COMIT ASUPRA LOR !

Dezastru Constanta

Ca sa puteti fi in tema cu ceea ce se va intampla in urmatoarea perioada o sa va recomandam sa cititi documentele ce au fost publicate in acest link .

In acest scop veti afla in acest articol cat si intr-un alt material ce va trebui sa fie facut acolo unde trebuie in asa maniera incat sa poata determina pe cine trebuie sa ordone celor care de ani de zile comit astfel de abuzuri incat  jaful sa se inceteze .

De ce acel cineva poate fi determinat sa actioneze in felul respectiv?

Plecand de la fapt ca dezvalurile despre mafia padurilor au provocat probleme de imagine foarte grave pentru institutia prezidentiala, pentru ambasada Austriei ,statul german etc  de azi. pentru multa vreme de acum incolo va fi nevoie ca opinia publica sa fie ocupata cu anumite tipuri de probleme, in asa fel incat sa nu se aduca in discutie vorbe despre mafia padurilor.

Tinand cont de acest lucru si de faptul ca pana in luna august ceea ce se va petrecere in Constanta si pe litoral va capta atentia opiniei publice ,atunci procurorii si DNA-ul pot decide sa faca verificari la modul in care au fost cheltuiti zeci si sute de milioane de euro in promovare turismului ,fara ca banii respectivi sa aduca nici un picior de turist in plus.

Sunset

De aici se poate vedea legatura pe care toate aceste lucruri le au cu activitatea dumneavoastra profesionala, afaceri ,si relatia de familie deoarece daca au existat banii pentru a promova turism din Romania ,iar acest lucru nu a fost facut cum trebuie , atunci de aici a dat nastere unor probleme foarte grave cu care se confrunta atat economia din Constanta cat si unui numar foarte mare de oameni. Daca cu acele zeci si sute de milioane ar fi atras turistii, o serie de probleme cu care se confrunta mediul de afaceri, cetatenii comunitatii cat si economia… nu ar fi existat!

Avand in vedere ca daca nu au facut ceea ce trebuie din cauza incompetentei faptele se pot incadra la neglijenta in serviciu iar daca au actionat cu rea credinta ca sa poate directiona bani in pusculita partidelor aveam de a face cu un abuz in serviciu sau un act de coruptie daca se va putea dovedi! Atunci indiferent de situatie ,cei care de ani de zile si-au batut joc de banii respectivi vor ajunge in cele din urma la puscarie!

Pana atunci, in acest articol cat si intr-un alt document le voi oferi procurorilor si DNA-ul o serie de informatii care demonstreaza ca indiferent de felul in care se poate incadra astfel de fapte penale ele vor genera arestari spectaculoase!

Mita

Surse foto : teamdeals.ro, https://www.facebook.com/pages/Ovidius-University-abuse/643769375724502?__mref=message_bubble

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo