Criteriul National

Constănțeni, treziți-vă până nu este prea târziu!

Constănțeni, treziți-vă până nu este prea târziu!
mai 23
17:28 2016

wake up

Constănțeni treziți-vă întrucât ceea ce urmează să se întâmple vă poate afecta nu doar pe dumneavostră, dar și familia dumneavoastră, copii și afacerile ! Se poate ajunge în situația în care veți pierde casa ,iar o eventuală afacere pe care o aveți se poate să se închidă din cauza unor lucruri despre care vă vom relata în paragrafele de mai jos.

Astfel de nenorociri se pot întâmpla din cauza unor probleme despre care vă vom povesti în acest document cât și într-un alt viitor document.Cum au fost aranjate lucrurile de așa natură încât anumite grupuri de interese să poată ajunge să atingă unele obiective malefice despre care vă vom vorbi?

Într-o primă etapă au făcut cele necesare ca în admnistrația locală,indiferent din ce partid provin candidații, au ajuns să pună oameni de-ai lor acolo unde au anumite scopuri malefice de atins.

Pentru a atinge un astfel de scop:

1)  A fost schimbată în grabă legea electorală

2) Au “furat” dreptul cetățenilor de a putea alege președintele Consiliilor Județene

 Ca să puteți înțelege gravitatea unei astfel de situații,considerăm necesar să vă reamintim faptul că instituția Consiliului Județean are un potențial uriaș să atragă fonduri atât guvernamentale cât și ale UE.

Întrucât astfel de grupuri de interese și cei care se află în spatele  unor asemenea planuri malefice au stabilit că cel care va fi în fruntea  unei instituții de o asemenea responsabilitate să fie ales la ” masa verde”,există șanse de 100% ca persoana respectivă sa fie ales de dinainte. Ținând cont de felul  cum au fost pregătite aceste lucruri de aleșii la” masa verde”, ei  vor acționa împotriva intereselor tuturor românilor și a țării.

ct_port1

 

De aceea, ziarul nostru independent de opinie și atitudine a decis ca începând de astăzi să înceapă să ofere informații despre un astfel de plan deoarece există șanse reale ca oamenii simpli ca și duneavoastră  să le dea planurile peste cap.

Mai mult decât atât, cei care au pus la cale astfel de lucruri îndreptate împotriva intereselor românilor și a țării lor aă știut că niciun român dacă ar fi fost întrebat dacă este de acord cu ceea ce vor să facă ar fi spus un NU răspicat.

În altă  ordine de idei , se poate stabili un alt plan despre care vi-l vom prezenta în rândurile de mai jos. Despre ce este vorba și în ce fel vă poate afecta atât viața dumneavoastră cât și familiei,a copiilor?

Romania

 

Ca să puteti intelege mai bine o astfel de realitate o să vă invităm să vă imaginați că exisă cel puțin patru domenii în care anumite grupuri de interese pot să câștige mai mulți bani decât au obținut până acum, prin exploatarea „aurului negru” românesc sau din alte activități de la care au obținut până acum un profit uriaș. Mergând pe firul logic,de aici rezultă o altă întrebare- „Care sunt cele patru domenii de activități unde anumite grupuri de interese pot să stoarcă mai mulți bani din buzunarelor românilor, decat au obținut cu valorificarea aurului negru din România?

Dacă  vă veți gandi la cel puțin patru  lucruri pe care un cetățean este obligat să le consume indiferent  că are 1 euro 100 ,1000 la dispoziție ,atunci veți ști că în cazul în care anumite grupuri de interese vor avea drept de a scumpi cu cât vor dori mușchii lor astfel de produse, dumneavoastră  veți ajunge în situația în care nu veți reuși să plătiți astfel de facturi nici pentru dumneavoastră și  nici pentru eventualele afaceri, companii pe care le dețineți!

Într-o astfel de situație aceleași grupuri de interese vor obține cu japca bani și foloase necuvenite de la dumneavoastră cât și de la Stat.

 Având în vedere gravitatea unei astfel de situații ne-am gândit să vă oferim pentru început astfel de informații,urmând să revenim cu mai multe detalii într-un viitor articol!

 

REDACȚIA ZIARULUI NOSTRU INVOCĂ ARTICOLUL NUMĂRUL 30 DIN CONSTITUȚIE CE PRECIZEAZĂ CLAR CĂ LIBERTATEA DE EXPRIMARE A GÂNDURILOR, A OPINIILOR SAU A CREDINŢELOR ŞI LIBERTATEA CREAŢIILOR DE ORICE FEL, PRIN VIU GRAI, PRIN SCRIS, PRIN IMAGINI, PRIN SUNETE SAU PRIN ALTE MIJLOACE DE COMUNICARE ÎN PUBLIC SUNT INVIOLABILE.IAR CENZURA DE ORICE FEL ESTE INTERZISĂ.

Sursa foto : onouaatitudine.blogspot.comwww.criteriul.roromania.ici.ro

Departamentul Pamflet Criteriul

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo