Criteriul National

Constructii industriale pentru industria alimentara si farmaceutica

Constructii industriale pentru industria alimentara si farmaceutica
iulie 21
07:59 2020

De-a lungul existentei sale, compania de constructii industriale Staif Construct a executat constructii de depozite si complexe logistice, hali si fabric, precum si supermarketuri. Cu siguranta, vei gasi mai multe constructii industriale de depozite si supermarketuri construite de compania de constructii industriale in regiunea ta. Proiectarea depozitului este o etapa deosebit de importanta pentru intregul proces de constructie. Competenta si experienta specialistilor companiei, ajuta la evitarea erorilor suplimentare in constructia depozitului, precum si a situatiilor neprevazute in timpul functionarii acestuia. De aceea, fiecare dintre cladirile de depozit este supusa unei verificari amanuntite deja la stadiul de dezvoltare a conceptului. Pentru a face acest lucru, compania foloseste un software profesional, care la etapa initiala le permite sa organizeze spatiul atat in ​​interiorul cat si in afara cladirii, tinand cont de particularitatile tehnologiei si prezentand conceptul clientului. Compania isi doreste ca realizarea constructiilor industriale sa fie nu numai functionale, sigure si fiabile, ci si sa raspunda asteptarilor investitorilor.

Constructii de cladiri pentru industria alimentara si farmaceutica

Eliberarea de alimente si medicamente implica crearea unor conditii speciale. Aceasta se aplica nu numai tehnologiei de productie, ci si cladirii in care sunt amplasate. Supermarketurile si farmaciile sunt supuse unor standarde stricte de igiena. In etapa de creare a proiectului sunt luati in considerare urmatorii factori:

  • configuratia si dimensiunile constructiei;
  • conditiile de temperatura si umiditate in interior;
  • prezenta zonelor curate;
  • cerinte de acoperire a panoului sandwich (de exemplu, alimentare sigura, acoperire rezistenta speciala pentru spalare obisnuita, acoperire din otel inoxidabil etc.)

Incaperi de bariera sau zone curate?

Prezenta unei incaperi sau zone curate este o conditie necesara pentru produsele din industria alimentara si farmaceutica. O astfel de incapere este o bariera impotriva patrunderii unor elemente poluante. Acestea sunt praf, murdarie, microorganisme, particule de aerosoli. In aceasta incapere sunt monitorizati constant urmatorii parametri: concentratia de particule poluante in aer, umiditate, presiune, temperatura. Astfel de spatii sunt proiectate in interiorul  cladirii principale. Pentru ele si pentru alte zone de productie sunt utilizate panouri sandwich. In acelasi timp, toate elementele de sprijin ale cadrului sunt realizate in afara unor astfel de spatii sau chiar in exterior. O astfel de solutie constructiva este foarte populara in randul clientilor.

 

Staif Construct foloseste activ panouri sandwich in constructie, iar cadrul este realizat din otel zincat la cald. Aceasta tehnologie inovatoare asigura toate cerintele de igiena pentru interior. Panourile sandwich sunt usor de instalat, au caracteristici excelente de izolare termica. De asemenea,  protejeaza bine de zgomotul strazii si de poluare. Iar acoperirea zincata de inalta calitate a tuturor structurilor metalice, va elimina posibilitatea formarii coroziunii si se obtine o durabilitate excelente a cladirii. Exemplele de constructii industriale pentru industria alimentara si farmaceutica sunt: magazine de legume, depozite de fructe, prelucrarea si pastrarea fructelor de padure etc.

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul