Criteriul National

Construieste-ti un business de succes! 3 factori care-ti influenteaza in mod critic evolutia

Construieste-ti un business de succes! 3 factori care-ti influenteaza in mod critic evolutia
martie 08
11:12 2022

Mentoratul WellCode este un program de educatie care si-a dovedit si-si confirma zilnic succesul prin reusitele celor care termina programul si ajung sa se angajeze in domeniul IT. Programul este gandit in raport cu nevoile cursantilor si cu obiectivele acestora, iar mentorii din cadrul echipei au parte chiar si ei de instruire continua.

Petru Trimbitas a dezvaluit in cadrul unui video postat pe pagina WellCode Recenzii cine sta in spatele formarii mentalitatii mentorilor. Fondatorul WellCode a dezvaluit ca din cadrul programului face parte si un coach american, cu care colaboreaza pentru ghidarea mentorilor din cadrul programului.

?????????????????

Avem un mentor din America, impreuna cu care lucram de mai bine de un an, care ii pregateste pe consultantii nostri de cariera. Mentorii cu care poti vorbi atunci cand accesezi site-ul cariera.ro si iti programezi o sedinta gratuita de consultanta. Am incercat sa gasim pe cineva competent si avem privilegiul de a lucra cu cineva care este foarte bun pe partea de relationare cu oamenii, de aratat perspective diferite. Este o persoana care are mai multe business-uri de succes, care produc mai multe milioane de dolari in fiecare an”, a povestit Petru Trimbitas in cadrul testimonialului postat pe pagina WellCode Recenzii.

Cu toate ca a parasit America, Petru Trimbitas este hotarat sa pastreze si sa implementeze mentalitatea americana si cursantilor sai. A fondat mentoratul WellCode in urma internship-urilor urmate de el la Facebook si Google, insa nu s-a oprit aici si investeste continuu in evolutia programului de mentorat si a echipei sale, pentru a oferi o experienta cat mai buna si mai revelatoare cursantilor sai.

In cadrul testimonialului de pe WellCode Recenzii, Petru Trimbitas a dezvaluit o discutie purtata cu colaboratorul sau din SUA si a dezvaluit cei 3 factori care pot determina succesul unui bussines sau al unui program de invatare.

Se intampla uneori sa mai povestim despre ce mai face el, despre business-urile lui si imi povestea ca se pregateste sa investeasca aproximativ 1,5 milioane de dolari pentru a cumpara un teren. Apoi, urmeaza sa mai faca o investitie de 1 milion de dolari pentru a construi un ansamblu rezindential pentru Airbnb. Modul in care mi-a explicat felul in care a gandit aceasta investitie si amortizarea ei in timp m-a facut sa-mi dau seama ca se aplica foarte mult si in domeniul educatiei. Din pacate, exista doua abordari pe care noi le avem ca oameni:

  • decizia spontana, emotionala, in care ne spunem: ”Gata! Cumpar si-mi satisfac emotiile”;

  • decizia echilibrata, calculata, in care ne spunem: ”Nu, trebuie sa tin de banii mei. Nu-i pot cheltui, trebuie sa am mare grija, sa fiu econom, sa nu-i risipesc”.

Astfel, putem ajunge sa scapam oportunitati: daca suntem prea economi, pierdem ocazia de a ne dezvolta. Pe de alta parte, daca suntem prea cheltuitori, pierdem ocazia, pentru ca ramanem fara resurse pentru investitie”, a povestit Petru Trimbitas, din discutia avuta cu coach-ul american.

Fondatorul WellCode a continuat si a spus ca, in cadrul discutiei purtate cu colaboratorul sau, acesta i-a dezvaluit 3 factori de care trebuie sa tii cont atunci cand planuiesti sa-ti dezvolti o afacere sau sa incepi un proiect nou. De acesti 3 factori depinde succesul sau esecul evolutiei tale.

In cele din urma, am ajuns sa dezbat cu Chez. Astfel, el mi-a expus o shema strategica simpla. Inainte de a lua decizia dezvoltarii noului business, a analizat piata in functie de:

  • beneficiile optinute pe piata, in domeniul ales de el pentru a se dezvolta;

  • care sunt riscurile, ce se poate intampla in cel mai rau caz;

  • efort – cat de mult efort trebuie sa depuna pentru a se dezvolta. Cat de mult timp ar avea la dispozitie pentru a adauga la portofoliul lui alt business, astfel incat sa le mentina pe toate profitabile si sa continuie sa castige bani.

Astfel, am realizat ca aceasta abordare simpla se poate aplica si in educatie. Atunci cand iti alegi participarea la un mentorat, ar trebui sa pui in balanta si sa-ti gandesti evolutia in acesti termeni. Trebuie sa analizam toti acesti parametri, altfel riscam sa facem foarte multe greseli”, a povestit Petru Trimbitas in video-ul postat pe WellCode Recenzii.

Ce este mentoratul WellCode?

Platforma WellCode este un suport de teorie si practica, gandita de Petru Trimbitas, fost olimpic la informatica si stagiar la Google si Facebook, in Statele Unite ale Americii. Programul de mentorat este ca o carte interactiva. Cei care urmeaza cursurile WellCode sunt oameni care isi doresc sa performeze, care nu vor sa ramana in mediocritate. WellCode ii invata pe oameni cum sa invete. 95% dintre cei care au finalizat programul WellCode lucreaza in IT, au fost angajati.

In cadrul programului de mentorat WellCode, mentorii vorbesc pe limba tuturor si fac acest domeniu al programarii, dintr-un domeniu dificil, un domeniu accesibil si pentru persoanele care nu au deloc cunostinte despre programare. Mentorii sunt mereu la dispozitia cursantilor.

Daca esti interesat sau pasionat de domeniul IT, intra pe site-ul WellCode si vezi in ce consta programul de mentorat. Stabileste o sedinta de consultanta sustinuta de un membru al echipei WellCode, astfel incat sa ai acces la toate informatiile de care ai nevoie pentru intrarea in program. Sedinta de consultanta este oferita gratuit de WellCode. Pentru a-ti face o imagine cat mai relevanta, poti consulta si paginile de testimoniale WellCode Recenzii si WellCode Pareri, unde poti asculta si citi experientele actualilor sau fostilor cursanti.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Razvan Nemesu

Razvan Nemesu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul