Criteriul National

Construim impreuna un viitor mai bun cu cele mai frumoase jucarii

Construim impreuna un viitor mai bun cu cele mai frumoase jucarii
februarie 12
11:31 2021

Joaca este una din cele mai frumoase activitati pe care le-am desfasurat atunci cand am fost mici si la care ne intoarcem ori decat ori avem putin timp liber. Jocul este una din cele mai bune modalitati prin care copii pot explora lumea din jurul lor si sa isi dezvolte vocabularul, abilitatile motrice si sociale, creativitatea si imaginatia si multe multe altele. Prin urmare, una din responsabilitatile noastre importante, ne referim aici la responsabilitatile parintilor din lumea intreaga, este reprezentat si de procurarea jucarilor si a jocurilor. Bineinteles ca pe piata avem o multime de optiuni, dar unul din cele mai bune jocuri pentru cei mici, care le dezvolta atat imaginatia, creativitatea, cat si dexteritatea si functiile de manipulare a lucrurilor, este reprezentat de joc de construit.

Jocul de construit este un joc educativ, tocmai datorita beneficiilor pe care acesta le aduce celor mici. Unde mai pui ca el poate fi jucat jocul poate fi jucat impreuna cu alti copii. Caci cuburile de constructie pot fi impartite cu usurinta.

Daca iti doresti un set de 80 de piese de construit – Povesti, iti recomand cu mare drag sa verifici si oferta celor de la jucaresti.ro. Cu ajutorul acestui set cei mici isi pot crea lumea lor unde povestile prin viata folosindu-si propria imaginative si folosind acest set format din 80 de piese elastic viu colorate, in forme si dimensiuni variate. Mai mult decat atat, pentru completarea povestii, setul include si doua figurine, o printesa si un cavaler, ce pot fi pozitionate si direct pe piese.

Modul in care piesele au fost concepute, si anume aspectul de perie ale acestora, permite nenumarate modalitati de asamblare si crearea de constructii infinite, asigurand ore intregi de distractie pentru cei mici. Unde mai pui ca imediat dupa finalizarea constructiilor, cei mici pot practica jocuri de rol. Iti doresti acest joc? Il poti cumpara aici.

Dar la jucaresti.ro nu gasesti doar jucarii si jocuri, ci si mobilier pentru camera celor mici, carti si harti, seturi de creatie, precum modelaj, desen si pictura, dar si birotica si rechizite.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul