Criteriul National

Consultantă juridica de specialitate si servicii eficiente

Consultantă juridica de specialitate si servicii eficiente
martie 04
16:08 2020

Cu o experiență de peste 20 de ani, noi, Avocații Suciu, de-a lungul timpului am oferit servicii juridice de bună calitate, servicii care au fost bine organizate, puse la punct și duse la bun sfârșit cu succes.

 

Orice infracțiune se plătește în fața legii!

 Infracțiunile rutiere, atât cele minore precum și cele grave sunt tratate ca celelalte infracțiuni.

În legea circulației, persoanele care încalcă și săvârșesc orice infracțiune rutieră sunt sancționate în funcție de gravitatea lor.

Infracțiunile rutiere minore în majoritatea cazurilor sunt sancționate pe cale administrativă.

O infracțiune sau sancțiune obișnuită se plătește în fața legii prin amenzi.

Nivelul unei amenzi este stabilit prin lege

Persoanele care încalcă legea și săvârșesc infracțiuni din legea circulației sunt sancționațe prin pedepsele care sunt stabilite prin instanță. Sancțiunile sunt:

– amenda

– închisoarea

– pierderea dreptului de a conduce autovehicolul

Orice condamnare, precum și sancționarea unei infracțiuni minore din legea circulației poate să fie atacată.

Specialiștii în consultanță, dar și în cazurile de natură juridică datorită experienței, Avocații Suciu oferă sprijin juridic în drep civil și drept penal pentru reușită.

 

Cabinetul de avocaturăAvocații Suciu au un nou sediu deschis în orașul Sibiu, acum ne puteți găsi și pe Strada Constantin Noica, nr. 1, jud. Sibiu. Oferim consultanță juridică de specialitate și servicii eficiente.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Prodigitalmedia

Prodigitalmedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul