Criteriul National

Consultanta prin sistemul Blockchain

Consultanta prin sistemul Blockchain
ianuarie 11
15:58 2018

Consultanta prin sistemul Blockchain

 

Te-ai intrebat vreodata cum ar fi sa poti impartasi cunostintele tale dintr-un domeniu si sa primesti bani in schimbul acestora? Sau iti doresti chiar tu sa obtii cateva lamuriri in legatura cu o problema medicala, de avocatura sau de orice alta natura? Platforma elvetiana experty.io vine cu o solutie rapida si eficienta in ceea ce priveste consultanta la distanta. In mod normal, pentru a obtine consultanta in legatura cu un anume subiect, trebuie fie sa platesti inainte, fie dupa. Aceste tipuri de plata nu ofera siguranta nici celui care ofera consultanta, caci daca a stabilit sa fie platit dupa, nu are certitudinea platii, dar nici celui care are nevoie de consultanta, pentru ca, daca a platit inainte, nu are certitudinea ca va obtin sfaturile de care va avea nevoie.

Consultanta prin sistemul Blockchain

In plus, cand vine vorba de consultanta la nivel global, intervine o terta parte, precum o banca, care in mod normal va avea comision de retragere ori o suma minima impusa pentru a retrage banii. Platforma Experty este organizata in asa fel incat o persoana poate oferi consultanta intr-un sistem asemanator Skype-ului, iar plata se face folosind sistemul blockchain prin care transferul de bani este rapid si eficient, banii putand fi folositi in timp real oriunde in lume si, cel mai important, banii transferati nu sunt taxati de catre banci sau alte institutii financiare. Combinand tehnologia descentralizarii si puterea mass-marketului, Experty schimba viitorul consultantei digitale. Tranzactiile consultantelor se efectueaza in jetoane  EXY, aceasta fiind moneda exclusiva a platformei https://experty.io/.

Transferul se face pornind de la cel care doreste un sfat/ o informatie catre cel care o ofera si viceversa prin jetoanele EXY. Datorita acestui fapt se elimina orice taxa suplimentara care in mod normal este impusa de banci sau alte institutii financiare. Jetoanele EXY pot fi cumulate pentru a facilita accesul la cat mai multe optiuni premium de utilizare a consultantei online. Important este faptul ca, pentru a usura tranzactiile pentru cei ce nu au o atat de vasta experienta in folosirea monedelor virtuale, Experty are in acelasi timp in vedere integrarea monedelor de tip USD sau EUR.

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo